Λόγος + Τέχνη

Διαγωνισμός: Ο Τζέρεμι Φοβάται τον Αέρα, της Pamela Butchart

feature_img__diagonismos-o-tzeremi-fobatai-ton-aera-tis-pamela-butchart
To Artcore Magazine σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει δύο αντίτυπα του βιβλίου της Pamela Butchart, «Ο Τζέρεμι Φοβάται τον Αέρα».

Όροι Διαγωνισμού

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση:

– Κάντε like στην επίσημη σελίδα του site στο Facebook.
– Aφήστε σχόλιο (comment) στη σχετική με τον διαγωνισμό ανάρτηση, την οποία θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook.
(*Τα πολλαπλά σχόλια θα διαγράφονται).
– Κάντε δημόσια κοινοποίηση (share) της ανάρτησης.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει ως την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 στις 23:59 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Πέμπτη (25/11/2021) στη σελίδα μας στο Facebook. Οι νικητές θα ενημερωθούν και προσωπικά. 

Για την παραλαβή του δώρου τους οι νικητές θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook εντός 48 ωρών, διαφορετικά το βιβλίο θα δοθεί σε επιλαχόντες.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Ο Τζέρεμι Φοβάται τον Αέρα»

Ο Τζέρεμι γενικώς φοβάται.
Φοβάται ΤΑ ΠΑΝΤΑ – τους αφηνιασμένους δεινόσαυρους, τους μοχθηρούς σκίουρους, τις πιτσιλωτές μπανάνες και, περισσότερο απ’ όλα, φοβάται τον ΑΕΡΑ.
Τότε ο Τζέρεμι γνωρίζει τη Μάγκι που δε φοβάται τίποτα. Αλλά μια μέρα με ΑΕΡΑ πολύ, που η Μάγκι θέλει να παίξουν έξω, ο Τζέρεμι θα πετάξει μακριά με ένα μόλις φύσημα.
Άραγε, οι περιπέτειες που θα ζήσει ο Τζέρεμι με το έλκηθρο με σκύλους, με τους πειρατές και με τη μαγική ιπτάμενη μηχανή θα τον πείσουν να αντιμετωπίσει τις φοβίες του και…να χαρεί λίγο τη ζωή;

Ο Τζέρεμι Φοβάται τον Αέρα, της Pamela Butchart
Μετάφραση: Πετρούλα Γαβριηλίδου
Εκδόσεις Ψυχογιός
σελ. 32

1
Μοιράσου το