Άρθρα :: Music-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

11.04
2013

“Type the music” Cloudtrap Visuals - Sále Designers

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (“Type the music” Cloudtrap Visuals - Sále Designers)

Booze Cooperativa19 – 25 Απριλίου 2013Ώρες κοινού: 18.00 – 22.00Εγκαίνια έκθεσης Παρασκευή 19 Απριλίου 2013Στις 20.30Ανοιχτά καθημερινάΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δύο δημιουργικά γραφεία, οι Cloudtrap Visuals και οι Sále Designers, ενώνουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις σε ένα ιδιάιτερο project.

Το "Type the Music" είναι ακριβώς αυτό που υποδηλώνει. Οπτικοποιεί στίχους από μουσικά κομμάτια συνδυάζοντας την τυπογραφία με εικαστικά backgrounds, δημιουργώντας έτσι αφίσες για όλα τα μουσικά γούστα. Φυσικά, επειδή η μουσική δεν έχει όρια, στο project θα συναντήσουμε από Pink Floyd και Radiohead μέχρι Lady Gaga και Rihanna, τραγουδιστές και συγκροτήματα δηλαδή που μπορεί να βρίσκονται σε εκ διαμέτρου αντίθεση όσον αφορά στο στιλ αλλά όλα ενωμένα υπό την κοινή ομπρέλα της ομοιόμορφης οπτικής ταυτότητας.

H έκθεση θα φιλοξενείται στον πολυχώρο BOOZE Cooperativa, από τις 19 έως τις 25 Απριλίου.

Tην ημέρα των εγκαινίων (19 Απριλίου), θα δοθεί η ευκαιρία στον κόσμο να σχεδιάσει τη δική του αφίσα, με υλικά που θα υπάρχουν στο χώρο (λευκά πόστερς με το βασικό layout των αφισών και υλικά σχεδίασης).

εικόνα άρθρου (“Type the music” Cloudtrap Visuals - Sále Designers)
εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer