Άρθρα :: Music-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

30.07
2015

Συναυλίες: KYKLOS ENSEMBLE: O Κύκλος στη Σαντορίνη

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Συναυλίες: KYKLOS ENSEMBLE: O Κύκλος στη Σαντορίνη)

Δύο ξεχωριστές συναυλίες στο μαγευτικό τοπίο του Santorini Arts Factory. 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου 2015

Δύο ξεχωριστές συναυλίες στον μαγευτικό χώρο του SAF: Την πρώτη βραδιά, μια μεταμεσονύχτια ερμηνεία άρπας και τη δεύτερη, η παράσταση «Η Ιστορία του Στρατιώτη» των Stravinsky & Ramuz, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της ανά την Ελλάδα.

Ρεσιτάλ Άρπας - Παρασκευή, 31 Ιουλίου, 2015 - Ώρα: 24:00

εικόνα άρθρου (Συναυλίες: KYKLOS ENSEMBLE: O Κύκλος στη Σαντορίνη)

Μια μεταμεσονύκτια συναυλία, μια θεϊκή συνύπαρξη. Υπό το φως της πανσέληνου του Αυγούστου, στο μαγικό τοπίο της SAF, η κορυφαία σολίστ της άρπας και του KYKLOS ENSEMBLE, Μαρία Μπιλντέα, μας ταξιδεύει στην απεραντοσύνη της μουσικής της. Απλά και ανεπιτήδευτα, αφήνουμε τη φύση και τη μουσική να γίνουν ένα.

«Η Ιστορία του Στρατιώτη» - Σάββατο, 1 Αυγούστου, 2015 - Ώρα: 21:30

εικόνα άρθρου (Συναυλίες: KYKLOS ENSEMBLE: O Κύκλος στη Σαντορίνη)

Το KYKLOS ENSEMBLE παρουσιάζει το μουσικοθεατρικό έργο–ορόσημο των αρχών του μεσοπολέμου «Η ιστορία του στρατιώτη» (1918), των Ιγκόρ Στραβίνσκι και Σαρλ Φερντινάντ Ραμύζ, σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα Ω2. Μετά τις γεμάτες φαντασία ερμηνείες του, που αποθεώθηκαν από τους κριτικούς, το σύνολο επανέρχεται δημιουργώντας μια μοναδική παραδοσιακή διαδρομή της Σαντορίνης ενώνοντας το έμψυχο δυναμικό του με τους παραδοσιακούς βιολιστές του νησιού. 

εικόνα άρθρου (Συναυλίες: KYKLOS ENSEMBLE: O Κύκλος στη Σαντορίνη)

 Ώρα: 24:00 και 21:30

Εισιτήρια: Κανονικό: € 15 - Μειωμένο: € 12

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer