Άρθρα :: Music-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

08.03
2013

SEEAR SUPERHEROES

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (SEEAR SUPERHEROES)

Το SEEAR προέρχεται από τις λέξεις: see & hear. Πρόκειται για ένα ετήσιοproject συνεργασίας νέων εικαστικών, designers και μουσικών με σκοπό τηνπαραγωγή οπτικοακουστικής τέχνης με ένα κοινό θέμα.

Φέτος το SEEAR project επιστρέφει για τρίτη χρονιά με θέμα "SuperHeroes"34 designers και μουσικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και μετατρέπουν 14υπερήρωες της φαντασίας τους σε εικόνα και ήχο.

Η έκθεση του SEEAR παρουσιάζεται 8-10 Μαρτίου στο Ε.Δ.Ω. (ΠροφήτουΔανιήλ 18, Κεραμεικός, Αθήνα)

To Party εγκαινίων την Παρασκευή 8 Μαρτίου θα ξεκινήσει στις 20.00 με live DJset από τους μουσικούς του SEEAR και δροσιστικά Absolut cocktails.Η έκθεση του SEEAR θα παραμείνει ανοιχτή Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίουαπό τη 13.00 μέχρι τις 22.00 ενώ από τις 19:00 και μετά θα σερβίρονταιαπολαυστικά Absolut evening cocktails.
Τα gadgets ήχου είναι προσφορά της Sony.

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer