Άρθρα :: Music-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

11.04
2017

Νέες κυκλοφορίες: Morbid Funeral, του Emil Amos

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Νέες κυκλοφορίες: Morbid Funeral, του Emil Amos)

Ο Emil Amos δεν είναι απλά ο drummer των Om, των Grails και των Lilacs and Champagne ή ο τραγουδιτής και κιθαρίστας των Holy Sons, αλλά πολύ περισσότερο είναι ένας πραγματικός πολυοργανίστας. Το “Filmmusik” είναι ο πρώτος δίσκος που κυκλοφορεί υπό το όνομά του. Η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι στις 2/6/2017.

Μετά από μια καριέρα που εκτείνεται σε παραπάνω από 50 κυκλοφορίες για πάνω από 20 χρόνια σε διάφορες underground δισκογραφικές (Drag City, Thrill Jockey, Temporary Residence), o Amos συγκεντρώνει όλα τα αναγνωριστικά του σημεία παιξίματος σε ένα δίσκο.

Οι ποικίλοι διαφορετικοί ήχοι των τεσσάρων συγκροτημάτων του συμπλέκονται μέσα σε μία καλειδοσκοπική ένωση που ακούγεται σαν κάποιο soundtrack κάποιας ταινίας βγαλμένης από τη δεκαετία του ’70 και που ποτέ δεν παίχτηκε. Δύο από τα τραγούδια του δίσκου, χρησιμοποιήθηκαν για την ταινία “Suit of Lights” που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

Οι οπαδοί των Grails μπορούν να προσμένουν δύο μπαλάντες πιάνου που ηχογραφήθηκαν για τη νέα τους κυκλοφορία “Chalice Hymnal”, κι ένα τραγούδι που σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν για σκηνή κυνηγητού της μεγάλης οθόνης. Οι ακροατές των Lilacs and Champagne θα ακούσουν διάφορα κομμάτια που δεν ταίριαξαν και δεν εντάχθηκαν στην τελευταία τους κυκλοφορία, και οι οπαδοί των Holy Sons να περιμένουν δύο τραγούδια με φωνητικά, όπως το “Bed of Nails II”, ένα τραγούδι που ποτέ ηχογραφήθηκε πολλές φορές και παίχτηκε ζωντανά, αλλά ποτέ δε κυκλοφόρησε. To λεπτομερώς προσεγμένο εξώφυλλο έγινε από τον Eric Adrian Lee, ο οποίος είναι γνωστός για τα εξώφυλλά του στις επανακυκλοφορίες των Morricone και Stelvio Capriani για τους Death Waltz. Εν τέλει, πρόκειται για έναν φανταστικό δίσκο!

Tracklist:
Side A:
1. Dialtone
2. Midnight Feature
3. Bed of Nails II
4. Morbid Funeral
5. Lonesome Traveler
6. Reservations
7. Elements Cycling
Side B:
1. Jaaneman
2. Know Yr Arrested
3. Chase Scene
4. Scenic Colors (2:50)

5. Dead Cop Drama
6. Mandrax Poisoning
7. Another Day

εικόνα άρθρου (Νέες κυκλοφορίες: Morbid Funeral, του Emil Amos)

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε σε αποκλειστικότητα το πρώτο τραγούδι που βγαίνει σε δημοσιότητα, το “Morbid Funeral”:

Links
Emil Amos: www.facebook.com/emil.amos.9
Grails: www.facebook.com/grailsongs
Holy Sons: www.facebook.com/HolySons
Lilacs and Champagne: www.facebook.com/lilacsandchampagne
OM: www.facebook.com/om.band
Label: http://pelagic-records.com

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer