Άρθρα :: Music-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

01.03
2016

Νέες Κυκλοφορίες: The Kid, των Nick Vee

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: The Kid, των Nick Vee)

"Sit back relax, he's got a story to tell"

Μετά το πρώτο του single ο Nick Vee επανέρχεται με το "The Kid" που κυκλοφορεί ήδη μέσω της Chicken Run Records.

Ήδη από το "Be The One" που είναι μια μοντέρνα ιστορία αγάπης και χωρισμού διαφάνηκε ο εξομολογητικός τόνος που χαρακτηρίζει τα κομμάτια που γράφει, αλλά και το περιεχόμενο, που δεν αναλώνεται σε ανούσια θεματολογία. Στο "The Kid" παραμένει storyteller για να θίξει αυτή τη φορά τα θέματα της φιλίας, της επιρροής και της κατάχρησης.

Λιγότερο ρομαντικό, με πιο 90s inspired beat από τον Propo '88 (Da Shogunz) στο ασπρόμαυρο και πιο ψυχρό clip, ο Nick Vee μεταφέρει μηνύματα "A life is now lost and its driving me insane / He took the wrong road until nothing was the same".

Clip directed: Nebo Ntelirio
Lyrics: Nick Vee

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer