Άρθρα :: Music-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

12.01
2019

Νέες Κυκλοφορίες: our eyes should meet, των Moonshine Effect

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: our eyes should meet, των Moonshine Effect)

Οι Moonshine Effect είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε το 2015 στην Αθήνα (Ελλάδα). Το μουσικό είδος που παίζουν είναι Indie/dream pop με ψυχεδελικές και folk επιρροές. Το album “our eyes should meet” είναι καρπός συλλογικής προσπάθειας η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 και τελείωσε το χειμώνα του 2017.

Η μουσική και οι στίχοι όλων των τραγουδιών γράφτηκαν από τον Johnny Dell’Orso, εκτός από τα τραγούδια 2 και 3, τα οποία γράφτηκαν από τον Kosta Lamda και τον Johnny Dell’Orso. O John X-Tram βοήθησε στην demo μορφή των τραγουδιών 4,5 και 7.

Συμμετέχοντες

Pinto de Lima: Μπάσο
Nikos Darilas: Κρουστά
Theodoros Dremetsikas: Πλήκτρα
Kostas Lamda: Πλήκτρα
Johnny Dell’Orso: Κιθάρες
JacquelineChermille: Φωνητικά

Οι ηχογραφήσεις, το edit και το mix έγιναν από τον Theodoro Dremetsika στην Αθήνα την περίοδο 2016-2017. Επιπλέον edit και mix έγινε από τον Kosta Lamda.

Το mastering έγινε από τον George Boti στο Λονδίνο τον Δεκέμβριο του 2017.

εικόνα άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: our eyes should meet, των Moonshine Effect)

our eyes should meet, των Moonshine Effect
Το album κυκλοφορεί σε cd και βινύλιο και διανέμεται από την B - Otherside records.
τηλ. επικ.: 6940961128 (Γιάννης), 6974975267 (Γιώργος)
email: moonshineeffect@gmail.com

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στη προσωπική τους ιστοσελίδα, στη σελίδα του γκρουπ στο Facebook, στο Bandcamp και στο Youtube.

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer