Άρθρα :: Music-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

26.01
2018

Νέες Κυκλοφορίες: Dream Within A Dream, των Marva Von Theo

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: Dream Within A Dream, των Marva Von Theo)

Οι Marva Von Theo σας ανακοινώνουν την ψηφιακή κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου με τίτλο “Dream Within A Dream”.

Στα 12 τραγούδια του Album είναι εμφανής η προσήλωσή τους στον ηλεκτρονικό ήχο που πλαισιώνει ένα πλήθος επιρροών από την μουσική των 80’s μέχρι σήμερα. Στην μουσική τους συνηχούν Darkwave ηχοχρώματα, Jazz αρμονίες, Rock και Dance ρυθμικά μοτίβα που ωριμάζουν σε κάτι ατμοσφαιρικό και μελαγχολικά ρομαντικό.

Τα φωνητικά συνυφαίνουν το ηλεκτρονικό πέπλο με Soul, Triphop και Pop αναφορές διατηρώντας μια εσωτερική ένταση που άλλοτε σαγηνεύει και αποπλανεί τον ακροατή και άλλοτε τον οδηγεί σε ένα συναισθηματικό, μελαγχολικό ταξίδι μέσα στις προσωπικές ιστορίες που κρύβουν οι στίχοι.

Το πάθος των Marva Von Theo για πειραματισμό αποτυπώνεται στις συνθέσεις με τρόπο που θέλει να ξεπεράσει την ταυτοποίηση του είδους και να προσφέρει στον ακροατή την ευκαιρία να νιώσει την μουσική κάθε φορά διαφορετικά. Σαν ακρόαση μέσα σε ακρόαση, σαν όνειρο μέσα σε όνειρο.

Η παρουσίαση του Album θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου, στις 22:00 στο Ρομαντσο, Αναξαγόρα 3, Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στη προσωπική τους ιστοσελίδα, στη σελίδα του γκρουπ στο Facebook, στο Bandcamp, στο Youtube, στο Soundcloud και στο Instagram

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer