Άρθρα :: Music-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

28.03
2017

Νέες Κυκλοφορίες: Urabnitarianism, του Conjecture

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: Urabnitarianism, του Conjecture)

To Post-Industrial project του Βασίλη Αγγελόπουλου επιστρέφει με καινούρια κυκλοφορία αυτόν τον Απρίλιο. Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του album "Nunavut", το "Urbanitarianism" έρχεται για να συνεχίσει τον κύκλο της ηχητικής περιγραφής της Occult κουλτούρας, έρευνα στην οποία βασίζεται το project. 

Ο Σαμανισμός και η τελετουργία μέσα στα ανεπτυγμένα αστικά κέντρα αποτελούν κεντρική επιρροή του δίσκου που επικεντρώνεται και στις τελετουργίες των Aghori της Ινδίας. Ο ήχος προχωράει πιο μπροστά αφήνοντας τις έντονες Ambient ρίζες του “Nunavut” για να προχωρήσει στα πιο πειραματικά Industrial και IDM μονοπάτια. Ο δίσκος περιέχει 9 καινούρια κομμάτια, ενώ οι πειραματισμοί με συμβατικά όργανα είναι παρόντες, με τη βοήθεια επιπρόσθετων μουσικών, όπως οι Aenaon και οι Septuagint.

Ο δίσκος κυκλοφορεί στις αρχές του Απρίλη από τη γερμανική Raumklang Music του Dirk Geiger, ενώ ο Conjecture θα παραβρεθεί την 1η Απριλίου στο Elektroanshlag Festival στo Altenburg της Γερμανίας, δίπλα σε ονόματα όπως: Mourmansk 150, Stendeck, Monolith, Esplendor Geometrico. 

Πληροφορίες

https://www.facebook.com/conjectreproject/?fref=ts
https://conjecture-project.bandcamp.com/

 

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer