Άρθρα :: Music-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

11.12
2017

Νέες Κυκλοφορίες: Set Me Free / Fire In The Rain, των Beetroot

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: Set Me Free / Fire In The Rain, των Beetroot)

To δωδέκατο και τελευταίο single της σειράς "A Distant Victory Singles Club", κυκλοφορεί από σήμερα 11 Δεκεμβρίου και περιέχει τα κομμάτια των Beetroot.

Beetroot είναι οι:
Σωτήρης Νικολάου (μουσική, στίχοι, φωνητικά)
Κωνσταντίνος Τσιώλης (πιάνο, Rhodes, synths)
Πέτρος Παπαβασιλείου (κιθάρα)

Η Inner Ear το 2017 συμπληρώνει 10 χρόνια στο χώρο της δισκογραφίας και το γιορτάζει με το "A Distant Victory Singles Club".
Πρόκειται για ένα νέο project που απευθύνεται σε συλλέκτες και λάτρεις των 7ιντσων, αλλά και σε όλους εσάς που μας υποστηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια. 12 ολοκαίνουρια 7ιντσα σε περιορισμένες εκδόσεις 100 αντιτύπων για το καθένα. 24 ακυκλοφόρητα κομμάτια συγκροτημάτων από το roster της Inner Ear και όχι μόνο.

εικόνα άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: Set Me Free / Fire In The Rain, των Beetroot)

Side A - Set Me Free
Side B - Fire In The Rain
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 11/12/2017
Κυκλοφορία: Inner Ear

Τα single της σειράς "A Distant Victory" έχουν πλέον εξαντληθεί και είναι μόνο διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή στη σελίδα μας στο Bandcamp και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer