Άρθρα :: Music-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

18.05
2016

Music In Motion Festival 2016

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Music In Motion Festival 2016)

Το Music is Network σε συνεργασία με το Χοροθέατρο Ακροποδητί, διοργανώνουν το 2ο Φεστιβάλ Μουσικής και Χορού – Music in Motion Festival που θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στις 28 και 29 Μαΐου του 2016, στο Θέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ. Στόχος του φεστιβάλ είναι η προώθηση της σύγχρονης δημιουργίας και η επικοινωνία των καλλιτεχνών που δρουν στο χώρο του σύγχρονου χορού και της σύγχρονης μουσικής. 

Στο φεστιβάλ θα λάβουν μέρος καλλιτεχνικές ομάδες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην φετινή διοργάνωση, θα παρουσιαστούν 11 νέες χορογραφίες πάνω σε 11 έργα σύγχρονης μουσικής καθώς και και ένας ανοιχτός αυτοσχεδιασμός όπου θα συμμετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι χορευτές – χορογράφοι -­‐ μουσικοί.

Συντελεστές

Χορογραφούν: Άρης Παπαδόπουλος-­Μάρθα Πασακοπούλου, Βαγγέλης Παπαδάκης, Ομάδα Στιγμή (Ίρις Φουστέρη, Γιούλη Γούτσιου, Αντωνία Δάκου), Αλέξανδρος Μιχαήλ, Blossom Threes (Πηγή Λομποτέση, Άννα Ουζουνίδου, Ελένη Παγκαλιά), Iraqi Bodies(Anmar Taha), Μίνα Ανανιάδου-­Κατερίνα Γεβετζή-­Μυρτώ Δελημιχάλη, “Συν-­Kίνηση’’-­ Σοφία Φαλιέρου, Αλέξης Φουσέκης-­Στέλλα Φωτιάδη-­Μαίρη-­Φώφη Ανέστου, Βιτόρια Κωτσάλου, Antifragile Collective
Σε μουσικές συνθέσεις των: Αλέξη Πορφυριάδη, Τάκη Μπαρμπέρη, Φανής Κοσώνα, Μάνου Παναγιωτάκη, Γιάννη Γαλίτη, Σπύρου Μάζη, Νικήτα Κίσσονα, Κωνσταντίνας Πολυχρονοπούλου, Γιώργου Πολυχρονάκου, Γιώργου Παπουτσή Ζωής Ευσταθίου και Νίκου Παναγιωτάκη.

Πληροφορίες

Θέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ
Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων,Κυψέλη
Διάρκεια Φεστιβάλ: 28 και 29/05/2016
Ημέρες και ώρες: Σάββατο και Κυριακή στις 21:00


εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer