Άρθρα :: Music-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

09.05
2014

MIΚRO are back!

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (MIΚRO are back!)

Mάϊος – 2014 - Aθήνα: Οι MIKRO μετά από 14 χρόνια δυναμικής πορείας στην ελληνική δισκογραφία επιστρέφουν με νέο album ("New", 2014, Undo Records).

Η νέα τους δισκογραφική δουλειά κινείται στα μονοπάτια του φρέσκου ηλεκτρονικού ήχου που κυριαρχεί αυτήν την περίοδο στην παγκόσμια μουσική σκηνή, ενώ οι στίχοι των τραγουδιών είναι σε αγγλικά και ελληνικά.

Το κύριο γνώρισμα των στίχων αλλά και της μουσικής αύρας αυτού του album είναι η αισιοδοξία αλλά και το θετικό πνεύμα που σύμφωνα με τους MIKRO χρειάζονται για να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε

Οι ΜΙΚRO, με νέα τραγουδίστρια την Chloe Ann, θα παρουσιάσουν ζωντανά το νέο τους υλικό στην Αθήνα στις 16 Μαΐου (Χυτήριο) και στις 17 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη (Μαύρη Τρύπα). Παράλληλα, μαζί με το νέο υλικό οι ΜΙΚRO θα παίξουν επιλεγμένα κομμάτια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία τους, μερικά από τα οποία (Χρυσαλλίδα, Καταφύγιο) θα ακουστούν για πρώτη φορά live!

MIΚRO are back!

links:

http://www.mikro.gr/ https://www.facebook.com/events/230839557112697/

https://www.facebook.com/events/1415953362007892/

Mikro live @ Χυτήριο 21:30 | είσοδος 7,5 ευρώ

Μikro live @ Μαύρη Τρύπα 21:30 | είσοδος 7 ευρώ

MIKRO-The electro band from Greece

www.mikro.gr

MIKRO is a major electro group from Greece. Get the sound of the underground and visit the Mikro music planet.

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer