Αν θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα πιο πολυσυζητημένα δρώμενα στον χώρο της μουσικής βρίσκεστε στην κατάλληλη στήλη! Νέες ηχογραφήσεις, παραγωγές, φεστιβάλ, συναυλίες, studio albums, διαγωνισμοί.

επιλογή γλώσσας
choose language

Music-Gazette Artcore

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο Street Mode Festival

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο Street Mode Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ στη Βόρειο Ελλάδα, που φέτος διεξήχθη για πρώτη φορά στον πολυχώρο ΦΙΞ.

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (article's cover image)

Στο τριήμερο για το οποίο διήρκεσε η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, προσεγγίζοντας τις 10-15 χιλιάδες επισκέπτες την ημέρα. Συνολικά, πάνω από 40.000 φίλοι του φεστιβάλ, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, πέρασαν την πύλη του 9ου Street Mode Festival!

Οι 5 σκηνές του φεστιβάλ, στις οποίες πραγματοποιήθηκαν 55 παράλληλες συναυλίες σε rock, hip hop, reggae, dub και world music ύφος, και τα παράλληλα δρώμενα (band contests, graffiti, streetdance, parkour, bmx, skateboard, longboard, DJ sets κ.α.), δημιούργησαν ένα πολυσυλλεκτικό και πολυπολιτισμικό χωνευτήρι, που δεν άφησε δυσαρεστημένο κανέναν εκ των παρευρισκομένων!

Με μνημειώδη συναυλιακά highlights, στις 3 εξωτερικές και 2 εσωτερικές σκηνές και με ενεργή συμμετοχή του κόσμου σε όλες τις δραστηριότητες, το Street Mode Festival παρουσιάστηκε καλύτερο από κάθε άλλη φορά, σημειώνοντας άλλη μία πετυχημένη χρονιά, και δημιουργώντας ήδη μεγάλη αναμονή και υψηλές προσδοκίες για τη 10η επετειακή edition του, που αναμένεται την επόμενη χρονιά!

Links
www.streetmode.gr

www.facebook.com/streetmodefestival

εικόνα αρθρογράφου (article's author)

σχετικά με τον αρθρογράφο Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.