Άρθρα :: Music-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

21.09
2016

Live: Οι Deaf Radio την Πέμπτη 22/9 στο Ρομάντσο

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Live: Οι Deaf Radio την Πέμπτη 22/9 στο Ρομάντσο)

Οι Deaf Radio μετά από ένα γεμάτο συναυλιακό καλοκαίρι και λίγο πριν την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους "Αlarm", συναντούν τους One Leg Mary, που με τη σειρά τους ετοιμάζονται για τον τρίτο δικό τους δίσκο, σε ένα εκρηκτικό live στην σκηνή του Ρομάντσο. 

Οι Deaf Radio είναι μία μπάντα από την Αθήνα και υπάρχουν από το 2015, οπότε και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single αποτελούμενο από δύο κομμάτια (Down On Her Knees, No Hay Banda). Τον Μάιο του 2016 ηχογραφούν το πρώτο τους full album, με τίτλο "Alarm", και τον Ιούνιο κυκλοφορούν το πρώτο single του δίσκου με τίτλο “Revolving Doors”. Η κυκλοφορία αυτή συνοδεύτηκε με lives ανά την Ελλάδα, (Fugarock Festival , Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, ECHO Festival στα οποία συμμετείχαν μπάντες όπως Planet of Zeus, 1000mods, Nightstalker κ.ά. ). Το ντεμπούτο τους αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2016. 
Ηχητικά χαρακτηρίζονται από πληθωρικά τύμπανα, βαριά riffs με χαρακτηριστικές φωνητικές μελωδίες να βρίσκονται στο προσκήνιο, συνδυάζοντας στοιχεία από σκηνές όπως η Palm Desert, η Post Punk και η Psychedelic Rock. Κατακλύζονται από υπαρξιακές -ενίοτε δυστοπικές- σκέψεις και το δηλώνουν στους στίχους τους. Άλλωστε και το όνομα της μπάντας αναφέρεται σε μια αδιέξοδη κατάσταση, ένα κενό επικοινωνίας, έναν πομπό χωρίς δέκτη.

Info:
Facebook: www.facebook.com/deafradioband
Bandcamp: https://deafradio.bandcamp.com/music
Soundcloud: https://soundcloud.com/deafradio
Instagram: https://www.instagram.com/deaf.radio/

εικόνα άρθρου (Live: Οι Deaf Radio την Πέμπτη 22/9 στο Ρομάντσο)

Οι One Leg Mary είναι μια τετραμελης μπάντα με βάση αναφοράς τον ήχο της 90'ς post-hardcore και indie rock.
Η μπάντα είναι ενεργή απο το 2012 με δυο δίσκους και αναμένεται να κυκλοφορήσουν την νέα τους δισκογραφική δουλειά στις αρχές του 2017. 

Info:
Facebook: https://www.facebook.com/OneLegMary
Bandcamp: https://onelegmary.bandcamp.com/

Πληροφορίες

Ρομάντσο 
Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, 10552
Ημέρα και ώρα: Πέμπτη 22/09/2016 στις 21:00
Είσοδος ελεύθερη

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer