Άρθρα :: Music-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

08.11
2016

Live: Οι Lunar Cycle στο Death Disco

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Live: Οι Lunar Cycle στο Death Disco)

Με αφορμή την κυκλοφορία του παρθενικού τους EP με τίτλο “Filmy”, οι Αθηναίοι atmospheric progressive metallers Lunar Cycle, ανεβαίνουν την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στη σκηνή του Death Disco, για μία μοναδική εμφάνιση.

Με επιρροές που ποικίλουν από το songwriting των Porcupine Tree, το djent metal κίνημα, τα φωνητικά των The Gathering και τις ευκολομνημόνευτες κιθαριστικές μελωδίες των Karnivool, οι Lunar Cycle παραδίδουν μία καλοδουλεμένη κυκλοφορία που τηρεί την ποιοτική παράδοση της εγχώριας prog metal σκηνής. 

Έχοντας εμφανιστεί στο πλευρό σημαντικών εγχώριων σχημάτων όπως οι Mother of Millions, Need, Hypnotic Nausea και Mindthreat, οι Lunar Cycle έχουν ήδη ξεκινήσει να διαγράφουν τη δική τους πορεία στα εγχώρια συναυλιακά δρώμενα, κερδίζοντας διαρκώς θετικά σχόλια από τον εγχώριο τύπο για τις ζωντανές τους εμφανίσεις. 

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι επίσης Αθηναίοι post rockers Autumn Machinery, που αυτή τη περίοδο βρίσκονται στη διαδικασία της ολοκλήρωσης του νέου, επερχόμενου full length album τους, όπως και οι νεοσύστατοι progressive rockers Idle Path με τον πολυπρόσωπο ήχο τους που φέρει επιρρoές από metal, jazz, funk και heavy rock ηχοχρώματα.

Πληροφορίες

Death Disco
Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή, Αθήνα
Ημέρα και ώρα: Παρασκευή 11/11/2016 στις 20:30
Είσοδος: Προπώληση- 5€, Ταμείο- 7€
Event page: www.facebook.com/events/1762738374001114

Special guests: Autumn Machinery και Idle Path

Links:
Lunar Cycle: www.facebook.com/LunarCycleAthens
Autumn Machinery: www.facebook.com/Autumn-Machinery-284450421617025
Idle Path: www.facebook.com/idlepath
3P Lab: www.facebook.com/3plabgr
Death Disco: www.facebook.com/deathdiscoathens

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer