Άρθρα :: Music-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

20.11
2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Polkar

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Polkar)

Οι Polkar (αυτά τα αλάνια) ηχογραφούν στη Θεσσαλονίκη την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, αποκλειστικά με δικά τους μέσα. Θα βοηθήσεις;

Προσοχή! Το νέο video clip των Polkar είναι πλέον εδώ!

Τη σκηνοθεσία του νέου video clip "Love Me Tonight" υπογράφει το team του θρυλικού πλέον "Caribbean Girl", Michael Webber και Κλείτος Κυριακίδης. Αποδίδοντας φόρο τιμής στον αιώνιο μάγκα με το τρίκυκλο, στο νέο video clip κινηματογραφικής λογικής, συμμετέχουν γνωστοί ηθοποιοί, ένθερμοι fans της μπάντας και φυσικά οι ίδιοι οι Polkar. Το "Love Me Tonight" που σημείωσε 1000 views μέσα στην πρώτη μέρα προβολής του στο Youtube, αποτελεί τον προπομπό του πρώτου δίσκου των Polkar που αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα. Επίσης, όποιος θέλει να στηρίξει την κυκλοφορία της μπάντας που ήρθε να επαναφέρει την έννοια της καντάδας στα κεφάλια των ακροατών της, μπορεί να το κάνει μέσω του crowdfunding που προσφέρει η ιστοσελίδα Groopio στο project "Polkar".

εικόνα άρθρου (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Polkar)

Groopio Link: http://www.groopio.com/el/projects/display/540/polkar-ixografontas-to-1o-mas-album

Facebook Page: https://www.facebook.com/pages/Polkar/191224611063513

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer