Άρθρα :: Music-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

05.03
2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: George Zervos presents Elvis Alive and Lookin’ for Τrouble

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: George Zervos presents Elvis Alive and Lookin’ for Τrouble)

Ο Γιώργος Ζερβός, ιδρυτικό μέλος και side performer των Penny & The Swingin’ Cats, με αφορμή την συμπλήρωση 80 χρόνων από τη γέννηση του φαινομένου Elvis Presley, παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα στον βασιλιά του Rock ‘n’ Roll την Κυριακή 15 Μαρτίου στο Cocktail Bar. Μία μουσική αναδρομή στη δισκογραφία του θρυλικού Elvis, μπολιασμένη με την προσωπική νότα του Γιώργου Ζερβού ο οποίος θα μας δώσει και μία γεύση από τα δικά του τραγούδια.

Elvis Presley...η μοναδική φωνή, ο χαρισματικός performer, ένα όνομα και μόνο στο άκουσμα του σε κάνει να θες να λικνιστείς σε ρυθμούς rock 'n' roll, να ξεφαντώσεις, να τραγουδήσεις! 80 χρόνια από τη γέννηση του, ο “Βασιλιάς” στο Belle Amie για μια σειρά παραστάσεων - αφιέρωμα στην πλούσια δισκογραφία του, με μουσική υπόκρουση όλο το φάσμα των επιτυχιών του, από το Hound Dog και το That's Alright Mama μέχρι το Suspicious Minds και το Always on my mind.

εικόνα άρθρου (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: George Zervos presents Elvis Alive and Lookin’ for Τrouble)

If you are Alive and Lookin' for trouble you can't miss this!

 

Γιώργος Ζερβός : φωνή, ακουστική κιθάρα (Elvis Presley) 

Αλέξανδρος Δανδουλάκης : ηλεκτρική κιθάρα,φωνητικά (Scotty Moore) 

Ορέστης Μπενέκας : πλήκτρα, φωνητικά (Glen Hardin) 

Βασίλης Νησσόπουλος : μπάσο, φωνητικά (Bill Black) 

Μανώλης Γιαννίκιος : τύμπανα (Ronnie Tutt) 

Γιώργος Φιλικόζης : επιμέλεια ήχου

 

Μπορείτε να δείτε video υλικό ΕΔΩ και ΕΔΩ 

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Info

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, 9μ.μ.

Free Entrance

Cocktail Bar

Πολυτεχνείου 17

Τ.2310524242

 

 

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer