Άρθρα :: Δισκοθήκη articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

28.01
2013

Stumbleine: Spiderwebbed

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Stumbleine: Spiderwebbed)

O μυστηριώδης βρετανός παραγωγός Stumbleine που πειραματίζεται με την chillstep-shoegaze μουσική, επιστρέφει με ένα νέο άλπουμ που έρχεται να ταράξει τα νερά της glo-fi σκηνής.

Μελωδίες που σε ταξιδεύουν σε καλοκαιρινές παραλίες, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας, ρυθμοί που σε παρασύρουν σε έναν ωκεανό ομορφιάς, φωνητικά που δίνουν ένα στυλ shoegaze, είναι μερικά από τα στοιχεία που διαμορφώνουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του "Spiderwebbed". Ο παραγωγός "Stumbleine", έπειτα από συχνά ΕP releases, έρχεται να ανανεώσει τη glo-fi σκηνή με ένα album το οποίο θεωρείται η καλύτερη δημιουργία του.

εικόνα άρθρου (Stumbleine: Spiderwebbed)

Το στυλ του "Spiderwebbed" κυμαίνεται μεταξύ των "chillstep-electronic-shoegaze", το οποίο συμπληρώνεται από στοιχειωτικό reverb και echo εφέ, που μαζί με τα φωνητικά samples, απογειώνουν την όλη μαγεία που περιβάλλει το album στα ύψη. Το album αυτό ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα του είδους αυτό τον μήνα, γιατί μας αναγκάζει με μοναδικό τρόπο, να το ακούμε ευχάριστα για μέρες στο repeat. Η ambient ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τα περισσότερα κομμάτια, μας προσκαλεί γλυκά στην μαγική θάλασσα ομορφιάς του "Spiderwebbed", αιχμαλωτίζοντας και μας σε αυτό τον όμορφο ιστό. Αξίζει να το ακούσετε!

Αγαπημένα κομμάτια από τον δίσκο: "If you", "The Beat That My Heart Skips", "Fade Into You".

εικόνα αρθρογράφου (Core)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Core

Ο Core είναι 21 ετών, γεννήθηκε και σπουδάζει Αγγλική φιλολογία στη Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στην όμορφη Βέροια. Τα ενδιαφέροντά του έχουν να κάνουν με την μουσική και την κιθάρα του, το θέατρο, το γράψιμο, και την ποίηση. Εμπνέεται από τα πάντα και ακούει πάρα πολλά είδη μουσικής ώστε να σχηματίζει μια πιο σφαιρική άποψη για αυτήν. Το αγαπημένο του είδος είναι το Post-Rock και το Shoegaze. Λατρεύει τις βόλτες με το ποδήλατο, τους σκύλους και τους φίλους του. Βρίσκεται σε μία μόνιμη αναζήτηση!

Artcore magazine's footer