Άρθρα :: Auditorium articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

31.05
2017

Νέο video clip από τους Allochiria

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Νέο video clip από τους Allochiria)

Τον περασμένο Μάρτιο, οι Αθηναίοι Allochiria κυκλοφόρησαν τον καινούργιο τους δίσκο “Throes”. Ένας δίσκος γεμάτος από φορτισμένες συναισθηματικά στιγμές, οι οποίες εξόπλισαν τη μουσική δημιουργικότητα των μουσικών του για να παραδώσουν κάτι πολύ δυνατό και ασυναγώνιστο. 

Η μπάντα αποφάσισε ότι έφτασε η στιγμή να κυκλοφορήσουν ένα βίντεο και συγκεκριμένα για το τραγούδι “Cracking Fractals”. Δεν πρόκειται για κάτι κοινότυπο και κλασσικό, όπου οι μουσικοί βγαίνουν μπροστά. Αντιθέτως, πρόκειται για ένα animated video, μέσα στο οποίο, κατά έναν αλληγορικό τρόπο, οι στίχοι παίρνουν σάρκα και οστά.

Το βίντεο αποτελεί δημιουργία του Γιάννη Βασιλειάδη, ενώ ο βασικός χαρακτήρας επιμελήθηκε από τον Ultragrim, ο οποίος είναι υπεύθυνος και για το εξώφυλλο του δίσκου.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε τον δίσκο:
http://music.allochiria.com/album/throes

εικόνα άρθρου (Νέο video clip από τους Allochiria)

Πληροφορίες

http://music.allochiria.com/album/throes
CG Artist: John Vasileiadis
Deviantart portfolio: http://smalldeal.deviantart.com/gallery/
Mail: johnvas3d@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/johnvasiliadiss

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer