Άρθρα :: Word-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

Αν θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα πιο πολυσυζητημένα δρώμενα στον χώρο της λογοτεχνίας και του θεάτρου βρίσκεστε στην κατάλληλη στήλη! Νέες κυκλοφορίες βιβλίων, εκδηλώσεις, παραστάσεις, εκθέσεις, διαγωνισμοί.

Σελίδα 1 / 1

εμφάνιση ανά σελίδα :

  • 15
  • 30
  • 50
  • 100
30.05
2016

Παρουσίαση Βιβλίου: Ο Κατάδεσμος, του Θωμά Κοροβίνη

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Παρουσίαση Βιβλίου: Ο Κατάδεσμος, του Θωμά Κοροβίνη)
Oι εκδόσεις ΑΓΡΑ σας προσκαλούν σε μια παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα-τραγουδοποιού Θωμά Κοροβίνη, «Ο Κατάδεσμος» (πεζογράφημα), που θα πραγματοποιηθεί στις ταράτσες των Εκδόσεων ΑΓΡΑ απόψε, Δευτέρα 30 Μαΐου στις 8.30 μ.μ.
27.05
2016

Νέες Κυκλοφορίες: Αβέβαια και Τιμαλφή, του Μπάμπη Γαμβρέλη

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: Αβέβαια και Τιμαλφή, του Μπάμπη Γαμβρέλη)
Τα «Αβέβαια και Τιμαλφή» είναι η ποιητική εκδοχή μιας ματαιωμένης ενηλικίωσης. Μια έφηβη επιμονή στην ουτοπία. Ένα συναξάρι αγίων και επαναστατών. Ένα ταξίδι αναβολών, με λέξεις εκτεθειμένες στα ρυάκια της γλώσσας. Ξεσκέπαστες ακόμη στις ανησυχίες των καιρών. Εύθραυστες ακροβασίες στον απόηχο μιας τελετουργίας μνήμης. 
24.05
2016

Διαγωνισμός: Λέγε με Καΐρα, του Δημήτρη Στεφανάκη

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Διαγωνισμός: Λέγε με Καΐρα, του Δημήτρη Στεφανάκη)
Τo Artcore Magazine σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει δύο αντίτυπα του μυθιστορήματος του Δημήτρη Στεφανάκη, «Λέγε με Καΐρα».
12.05
2016

Νέες Κυκλοφορίες: Η Κλέφτρα Των Δακρύων, της Duffy Carol Ann

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: Η Κλέφτρα Των Δακρύων, της Duffy Carol Ann)
Έχετε ακούσει για την Κλέφτρα των Δακρύων; Κάθε βράδυ, λίγο πριν από το δείπνο και λίγο πριν από τον ύπνο, τρυπώνει στην πόλη έχοντας έναν ασημένιο αδιάβροχο σάκο κρεμασμένο στην πλάτη της.
12.05
2016

Εκδήλωση: Ο Philip Kerr στην Θεσσαλονίκη

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Εκδήλωση: Ο Philip Kerr στην Θεσσαλονίκη)
Ένας από τους δημοφιλέστερους συγγραφείς της νουάρ λογοτεχνίας παγκοσμίως, ο Philip Kerr, έρχεται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη προσκεκλημένος των βιβλιοπωλείων Κωνσταντινίδης και των εκδόσεων Κέδρος την Πέμπτη 12 Μαίου 2016 στις 7.30 μμ στο βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως 92. Θα τον παρουσιάσει και θα συζητήσει μαζί του ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραθάνος.

Artcore magazine's footer