Άρθρα :: Word-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

14.04
2016

Παρουσίαση Βιβλίου: Το βιβλίο που δεν ήθελε να διαβαστεί

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Παρουσίαση Βιβλίου: Το βιβλίο που δεν ήθελε να διαβαστεί)

Το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΣ και οι εκδόσεις ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ σας καλούν σε μια εκδήλωση για ένα βιβλίο αλλιώτικο από τα άλλα... «Το βιβλίο που δεν ήθελε να διαβαστεί» της Βασιλικής Κάργα (εικονογράφηση: Νίκος Κουμαριάς)

Η συγγραφέας Βασιλική Κάργα μας μεταφέρει στα ράφια μιας μεγάλης βιβλιοθήκης και μοιράζεται μαζί μας την ιστορία ενός βιβλίου που κρύβεται προσεκτικά από τους ανθρώπους. Τι συμβαίνει και αλλάζει η ζωή του ξαφνικά; Γιατί πασχίζει να μην το ανακαλύψουν; Άραγε, τι είδους βιβλίο είναι;

Σας περιμένουμε για να γνωρίσουμε ένα ασυνήθιστο βιβλίο που μας αποκαλύπτει τις χαρές τις επικοινωνίας με τους άλλους! 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μια μεγάλη βιβλιοθήκη με πολλά βιβλία και πανύψηλα ράφια είναι το τέλειο μέρος για να κρυφτεί ένα βιβλίο που δεν θέλει να διαβαστεί. Για ποιους λόγους όμως έχει αυτήν την επιθυμία; Τι είναι αυτό που θέλει να αποφεύγει με κάθε τρόπο και ποιος είναι αυτός που τελικά θα το βοηθήσει να ζήσει μία μεγάλη αποκάλυψη;

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Βασιλική Κάργα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Μάιο του 1974. Η ζωή της είχε πάντα σχέση με τα βιβλία. Από μικρή διάβαζε πολλά βιβλία. Μεγαλώνοντας άρχισε να διαβάζει ακόμη περισσότερα. Όταν τελείωσε το σχολείο, πέρασε στη Σχολή Βιβλιοθηκονομίας, εδώ και δέκα χρόνια δουλεύει σε μια βιβλιοθήκη. Φυσικά το πρώτο της βιβλίο δε θα μπορούσε παρά να έχει ήρωά του, ένα βιβλίο!

Πληροφορίες

Πολυχώρο του βιβλιοπωλείου, Βιβλιοφάγος... εν δράσει 
28 Οκτωβρίου 46 Εύοσμος
Ημέρα και ώρα παρουσίασης: Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στις 18:30
Είσοδος ελεύθερη
τηλ. 2310 775713

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5-9 ετών. 

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer