Άρθρα :: Word-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

07.03
2016

Παρουσίαση Βιβλίου: Πως να μην μεγαλώσετε τα παιδιά σας

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Παρουσίαση Βιβλίου: Πως να μην μεγαλώσετε τα παιδιά σας)

Το βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης παρουσιάζει τον Ψυχίατρο-Παιδοψυχίατρο Κρίτωνα Χριστιανόπουλο ο οποίος θα μιλήσει για το βιβλίο του «Πως να μην μεγαλώσετε τα παιδιά σας». Την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 στις 7.30μμ στο κατάστημα της Μητροπόλεως 92 (τηλ.2310256173), ο συγγραφέας θα συζητήσει με τον Δρ Βάιο Νταφούλη- Διευθυντής του Παιδοψυχιατρικού τμήματος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης- και με τη συμμετοχή του κοινού θα αναλυθούν καίρια ζητήματα που προβληματίζουν μικρούς και μεγάλους. Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην κουβέντα!

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Κρίτων Χριστιανόπουλος, Ψυχίατρος - Παιδοψυχίατρος, είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Ειδικεύτηκε στη Νευρολογία και στη Νευροφυσιολογία στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Gui de Chauliac του Πανεπιστημίου του Montpellier, με υποτροφία της Γαλλικής Κυβέρνησης. Εκπαιδεύτηκε στη Γενική Παθολογία στο French and Polyclinic Medical School της Νέας Υόρκης, Η.Π.Α, και μετά έγινε δεκτός στο Πανεπιστήμιο John's Hopkins της Βαλτιμόρης, όπου ειδικεύτηκε στην Παιδοψυχιατρική στο Presbyterian Hospital. Διετέλεσε διευθυντής του Παιδοψυχιατρικού τμήματος στο ΓΝΠΘ "Παπανικολάου" και επί 20 έτη του Παιδοψυχιατρικού τμήματος του ΓΝΠΘ "Ιπποκράτειο". Διδάσκει στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Α.Π.Θ. Εργασίες και έρευνες του έχουν παρουσιαστεί σε μεγάλα συνέδρια του εσωτερικού και εξωτερικού και έχουν δημοσιευθεί σε έγκυρα επιστημονικά ιατρικά περιοδικά. Είναι μέλος της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, της Αμερικανικής Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας, της Γαλλικής Νευροψυχιατρικής.

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer