Άρθρα :: Word-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

09.07
2018

Νέες Κυκλοφορίες: Οι εκτελεστές, του Tony Parsons

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: Οι εκτελεστές, του Tony Parsons)

Η τρίτη περιπέτεια του επιθεωρητή Μαξ Γουλφ.

Δικαστής. Ένορκος. Μάρτυρας. Δήμιος.
Μια οµάδα αυτόκλητων εκτελεστών αλωνίζει στους δρόµους του Λονδίνου τις καυτές καλοκαιρινές νύχτες, απάγοντας εγκληµατίες που έχουν ξεφύγει από τα χέρια της δικαιοσύνης και εκτελώντας τους δι’ απαγχονισµού.

Καταδικάζονται σε θάνατο:
Το µέλος µιας συµµορίας διαφθορέων ανήλικων κοριτσιών. Ένας πλούσιος µεθυσµένος οδηγός που τραυµάτισε θανάσιµα ένα παιδί και το εγκατέλειψε.
Ένας κήρυκας µίσους που απαιτεί δηµοσίως τη δολοφονία Βρετανών στρατιωτών.
Τα πτώµατα πληθαίνουν και η κοινή γνώµη παίρνει φωτιά καθώς οι εκτελεστές θεωρούνται ήρωες που διορθώνουν τα λάθη και τις παραλείψεις της δικαιοσύνης. Ο επιθεωρητής Γουλφ θα βρεθεί στο µάτι του κυκλώνα και δεν θα αργήσει να διαπιστώσει πως ο πόθος για εκδίκηση κρύβεται πολύ πιο κοντά του απ’ όσο νόµιζε…

Είπαν

Ευφυές

Peter James, συγγραφέας

Συγκλονιστικές ανατροπές

Sophie Hannah, συγγραφέας

Θεαματικό

Lee Child, συγγραφέας

Νουάρ βουτηγµένο στα σκοτεινά σοκάκια του Λονδίνου, βιβλία µε εξαιρετική πλοκή που δεν τ’ αφήνεις από τα χέρια σου.

CSMA Club Life magazine

Αν δεν είστε ήδη φαν, το τρίτο βιβλίο της σειράς είναι η τέλεια εισαγωγή στον υπόκοσµο του Λονδίνου που τόσο ζωντανά περιγράφει ο Tony Parsons… Η τελευταία υπόθεση του Γουλφ δεν θα µπορούσε να είναι πιο επίκαιρη. 

GQ

Λίγα λόγια για τον Tony Parsons

Ο Tony Parsons είναι γνωστός ως δηµοσιογράφος µουσικών εντύπων (ΝΜΕ), ως τηλεοπτική περσόνα και ως συγγραφέας µιας σειράς βιβλίων που αφορούν τα προβλήµατα που αντιµετωπίζουν οι σύγχρονοι άνδρες. Με τον «Σάκο του φόνου» εγκαινίασε µια αστυνοµική σειρά που γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσµο και τον καθιέρωσε ως ένα από τα σηµαντικότερα ονόµατα της σύγχρονης αστυνοµικής λογοτεχνίας. «Οι Εκτελεστές» είναι η τρίτη αστυνοµική περιπέτεια του επιθεωρητή Μαξ Γουλφ. 

εικόνα άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: Οι εκτελεστές, του Tony Parsons)

Οι εκτελεστές, του Tony Parsons
Μετάφραση: Ειρήνη Χριστοπούλου
Εκδόσεις Μεταίχμιο
σελ. 336

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer