Άρθρα :: Word-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

29.06
2016

Νέες Κυκλοφορίες: Μη μου λες αντίο, της Αναστασίας Καλλιοντζή

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: Μη μου λες αντίο, της Αναστασίας Καλλιοντζή)

Καλό σας ταξίδι στον ονειρικό κόσμο των μυστικών, καλά κρυμμένων πόθων.

Η μοίρα θα φέρει κοντά δύο ανθρώπους που κανονικά δεν θα συναντιούνταν ποτέ. Ανάμεσά τους αναπτύσσεται ένας μεγάλος έρωτας. Ένας έρωτας απρόβλεπτος, απόλυτος και καταλυτικός, καταστροφή αλλά και αναγέννηση, παράδεισος και κόλαση, από αυτούς τους έρωτες που είναι τόσο τέλειοι, ώστε να προκαλούν τη μήνι των θεών, ένα ασυγκράτητο πάθος που αναζητά απελπισμένα την ολοκλήρωσή του, με κάθε θυσία, με κάθε τίμημα. Κι όλα αυτά με φόντο την πόλη της Κομοτηνής, που όσοι πέρασαν από εκεί, έστω και για λίγο, την κουβαλάνε πάντα μέσα τους και νιώθουν παντοτινά αποτυπωμένο σε κάθε μόριο του κορμιού τους το άρωμα Ανατολής που αποπνέει.

Το βιβλίο μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη από τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη και πρωταγωνιστές τη Θάλεια Ματίκα και τον Μέμο Μπεγνή.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Αναστασία Καλλιοντζή γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 1995 και από το 1997 ασκεί τη μαχόμενη δικηγορία. Εργογραφία: 

  • Μη μου λες αντίο, 2000 
  • Όλα ήταν τόσο, μα τόσο υπέροχα…, 2001 
  • Πες πως ήταν όνειρο, 2003 
    [Επανεκδόθηκε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο με τον τίτλο: Πόσο λίγο κρατάει η ευτυχία το 2014]
  • Έσχατοι καιροί, 2005 
  • Θυμάσαι;, 2006 
  • Χαμένο χτες, 2009 
  • Αγαστή συνεργασία, 2010 
  • Παράνοια, 2011 
εικόνα άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: Μη μου λες αντίο, της Αναστασίας Καλλιοντζή)

Μη μου λες αντίο, της Αναστασίας Καλλιοντζή
Είδος: Μυθιστόρημα
Σειρά: Ελληνική πεζογραφία
Εκδόσεις Μεταίχμιο
Πρώτη έκδοση από τις εκδόσεις Λιβάνη το 2000
σελ. 728

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer