Άρθρα :: Word-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

29.06
2020

Νέες Κυκλοφορίες: Μετά το τέλος, της Clare Mackintosh

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: Μετά το τέλος, της Clare Mackintosh)

Ένα συγκινητικό οικογενειακό δράμα εμπνευσμένο από μια πραγματική, και βαθιά προσωπική, ιστορία. Ένα βιβλίο για τα «τι θα γινόταν αν» που μας βασανίζουν.

Μετά το τέλος όλα είναι πιθανά…

Ο Μαξ και η Πιπ είναι ένα πολύ δεµένο ζευγάρι. Τίποτα δεν µπορεί να τους κλονίσει. Όταν όµως ο γιος τους αρρωστήσει, θα κληθούν να πάρουν µια µοιραία απόφαση: η ζωή του παιδιού τους βρίσκεται στα χέρια τους. Για πρώτη φορά, ο Μαξ και η Πιπ αδυνατούν να συµφωνήσουν. Ο καθένας τους θέλει ένα διαφορετικό µέλλον για τον γιο τους. Και αν µπορούσαν να γίνουν και τα δύο;
Ένας βαθύς στοχασµός στην αγάπη, τον γάµο, το τι σηµαίνει να είναι κανείς γονιός και τις κρίσιµες αποφάσεις που καλούµαστε να πάρουµε, το Μετά το τέλος εξιστορεί το ταξίδι µιας αξέχαστης οικογένειας από την αβάσταχτη απώλεια σε µία ανατρεπτική και λυτρωτική κατάληξη και στη ζωή που είναι προορισµένοι να ζήσουν. 

Η αγαπηµένη συγγραφέας του πολυβραβευµένου µπεστ σέλερ ψυχολογικού θρίλερ «Σ’ άφησα» αντλεί από το προσωπικό της τραύµα και µας χαρίζει ένα µυθιστόρηµα γεµάτο σασπένς και ανατροπές. Τι συµβαίνει όταν το σταυροδρόµι µπροστά µας οδηγεί σε δύο εξίσου δύσκολους δρόµους; Πόσο εύκολο είναι να ζήσουµε µε τις συνέπειες των αποφάσεών µας και να κλείσουν οι πληγές;

Είπαν

Ένα όµορφα γραµµένο µυθιστόρηµα, συναρπαστικό και έξυπνο, τρυφερό και αληθινό. Δεν µπορώ να σταµατήσω να το σκέφτοµαι.

Liane Moriarty, συγγραφέας

Ένα εξαιρετικό µυθιστόρηµα – τραγικό, έξυπνο και τροµερά πρωτότυπο.

Catherine Isaac, συγγραφέας

Μια βαθιά συναισθηµατική διερεύνηση του πένθους, της αγάπης και του τρόπου µε τον οποίο κάθε µας απόφαση –όσο µικρή ή όσο µεγάλη κι αν είναι– µπορεί να µας αλλάξει τη ζωή.

Jill Santopolo, συγγραφέας

Εντυπωσιακό, βαθυστόχαστο, αυθεντικό και συγκινητικό.

Jill Childs, συγγραφέας

Η Clare Mackintosh είναι µια ταλαντούχα συγγραφέας που διαθέτει οξύτατη παρατηρητικότητα… Ένα απίθανο µυθιστόρηµα που δεν θα µπορείτε να αφήσετε από τα χέρια σας… Μια αριστοτεχνικά γραµµένη ιστορία που διεισδύει στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.

Kirkus Reviews

Μέσα από την πολύπλοκη δοµή του µυθιστορήµατος η συγγραφέας εξερευνά τα εναλλακτικά µελλοντικά αποτελέσµατα και κάνει τους αναγνώστες να συµπάσχουν µε τους χαρακτήρες, σε σηµείο που να αναρωτιούνται «εγώ τι θα έκανα;». Συγκινητικό χωρίς περιττούς συναισθηµατισµούς, θα µείνει στη µνήµη σας για καιρό.

Sunday Mirror

Λίγα λόγια για την Clare Mackintosh

Η Clare Mackintosh είναι η πολυβραβευµένη συγγραφέας των µπεστ σέλερ «Σ’ άφησα», «Σε είδα» και «Ξέχασέ µε». Εργαζόταν ως αστυνοµικός για δώδεκα χρόνια ως τη στιγµή που αποφάσισε να µεταφέρει τις εµπειρίες της στο χαρτί και να καθιερωθεί ως µία από τις πιο επιτυχηµένες σύγχρονες συγγραφείς αστυνοµικών µυθιστορηµάτων. Τα βιβλία της έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 2 εκατοµµύρια αντίτυπα παγκοσµίως και έχουν µεταφραστεί σε περισσότερες από 35 γλώσσες. Με το «Μετά το τέλος» που µεταφράζεται ήδη σε 17 γλώσσες η Mackintosh µάς χαρίζει ένα βαθιά συγκινητικό κοινωνικό µυθιστόρηµα, πολύ διαφορετικό από τα αστυνοµικά µυθιστορήµατα που την καθιέρωσαν και συγκλονίζει. 

εικόνα άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: Μετά το τέλος, της Clare Mackintosh)

Μετά το τέλος, της Clare Mackintosh
Μετάφραση: Βάσια Τζανακάρη
Εκδόσεις Μεταίχμιο
σελ. 536

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer