Άρθρα :: Word-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

22.10
2020

Νέες Κυκλοφορίες: Ιστορίες που (δεν) είπα στον ψυχολόγο μου, της Τατιάνα Κίρχοφ

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: Ιστορίες που (δεν) είπα στον ψυχολόγο μου, της Τατιάνα Κίρχοφ)

Με φόντο τον κόσμο που ζούμε, σύγχρονοι άνθρωποι μιλούν ή δεν μιλούν γι’ αυτά που τους απασχο­λούν.

Έντεκα μικρές αυτοτελείς ιστορίες για τα προβλήματα του σήμερα·το αίσθημα ότι είσαι πάντα δεύτερος, τα μεγάλα διλήμματα της ζωής που σε φέρνουν αντιμέτωπο με δύσκολες αποφάσεις, οι ανία­τες ασθένειες που σε βυθίζουν σαν άγκυρα, ο μονόλογος ενός ανθρώπου που δεν ζει πια, σύνδρομα που μας φόρτωσαν οι γονείς μας, φόβοι, αγωνίες, προβληματισμοί, και τα όνειρά μας που πρέπει να τα κυνηγάμε.

Η Τατιάνα Κίρχοφ, στην πρώτη της συλλογή διηγημάτων, επιχειρεί να μας πει τις ιστορίες που ο κό­σμος λέει ή δεν λέει στον ψυχολόγο του.

Λίγα λόγια για την Τατιάνα Κίρχοφ

Η Τατιάνα Κίρχοφ γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και στο Kingston University του Λονδί­νου. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στις νευροεπιστήμες από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει κάνει επίσης ανώτερες σπου­δές υποκριτικής και έχει εργαστεί ως ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας. Ασχολείται επαγγελματικά με την ψυχολογία. Οι «Ιστορίες που (δεν) είπα στον ψυχολόγο μου» είναι η πρώτη της συλλογή διηγημάτων.

εικόνα άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: Ιστορίες που (δεν) είπα στον ψυχολόγο μου, της Τατιάνα Κίρχοφ)

Ιστορίες που (δεν) είπα στον ψυχολόγο μου, της Τατιάνα Κίρχοφ
Εκδόσεις Πόλις
σελ. 200

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer