Άρθρα :: Word-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

12.05
2016

Νέες Κυκλοφορίες: Η Κλέφτρα Των Δακρύων, της Duffy Carol Ann

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: Η Κλέφτρα Των Δακρύων, της Duffy Carol Ann)

Έχετε ακούσει για την Κλέφτρα των Δακρύων; Κάθε βράδυ, λίγο πριν από το δείπνο και λίγο πριν από τον ύπνο, τρυπώνει στην πόλη έχοντας έναν ασημένιο αδιάβροχο σάκο κρεμασμένο στην πλάτη της.

Κανείς δεν μπορεί να τη δει, γιατί είναι αόρατη, ούτε να την ακούσει, γιατί φορά μεταξωτά παπούτσια που είναι τελείως αθόρυβα.
Η Κλέφτρα των Δακρύων μαζεύει στον σάκο της τα δάκρυα από κάθε παιδί που κλαίει.
Τι κάνει με όλα αυτά τα δάκρυα;
Ποια είναι τα πιο πολύτιμα;

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Carol Ann Duffy είναι καταξιωμένη ποιήτρια και θεατρική συγγραφέας και έχει γράψει πολλά εικονογραφημένα βιβλία.
Το βιβλίο της "Meeting Midnight", με ποίηση για παιδιά, είχε συγκαταλεχθεί στη βραχεία λίστα Whitbread Children’s Book of the Year 2000. Το 2006 τιμήθηκε με το T. S. Eliot Prize για το βιβλίο της "Rapture" (στα ελληνικά κυκλοφορεί με τον τίτλο «Σαγήνη»).

εικόνα άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: Η Κλέφτρα Των Δακρύων, της Duffy Carol Ann)

Η Κλέφτρα Των Δακρύων, της Duffy Carol Ann
Εκδόσεις Λιβάνη (2016)
σελ. 40

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer