Άρθρα :: Word-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

27.11
2018

Νέες Κυκλοφορίες: Άγνωστα πρόσωπα, της Susie Steiner

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: Άγνωστα πρόσωπα, της Susie Steiner)

H Μανόν Μπράντσο επιστρέφει με μια υπόθεση που την αναγκάζει να αναρωτηθεί το αδιανόητο: Πόσο καλά γνωρίζει τους αγαπημένους της – και είναι ικανοί για φόνο;

Ένας άντρας δολοφονείται…
Καθώς πέφτει το σούρουπο, ένας άντρας προχωράει τρεκλίζοντας σ’ ένα πάρκο, μακριά από το σπίτι του? τον έχουν μαχαιρώσει και αιμορραγεί. Πεθαίνει εκεί που πέφτει – στα χέρια μιας άγνωστης, με το όνομα μιας γυναίκας στα χείλη του καθώς ξεψυχά.
Μια ντετέκτιβ σε βαθιά νερά
Η Μανόν Μπράντσο, αν και έγκυος, δεν γίνεται να μην ενδιαφερθεί για την υπόθεση – αυτόν τον καιρό αναλαμβάνει μονάχα παλιές, ανεξιχνίαστες υποθέσεις, όμως ο άντρας κατέληξε μόλις λίγα μέτρα από το αστυνομικό της τμήμα.
Ποιον μπορεί να εμπιστευτεί;
Με τρόμο ανακαλύπτει ότι τόσο το θύμα όσο και ο κύριος ύποπτος είναι πιο στενά συνδεδεμένοι μαζί της απ’ όσο μπορούσε να φανταστεί. Και καθώς ο κλοιός στενεύει, αναγκάζεται να διανοηθεί το αδιανόητο: Μπορεί κάποιος από τους αγαπημένους της να είναι ικανός για φόνο;

Μπεστ σέλερ των Sunday Times

Είπαν

Άψογο! Με κατανόηση για τους άντρες, τις γυναίκες και τα παιδιά, για την αγάπη και την έλλειψή της, για τη ζωή… και για τη συγγραφή!

India Knight, συγγραφέας

Ιδιαίτερη συγγραφική ποιότητα, αστυνομική λογοτεχνία στα καλύτερά της.

Peter James, συγγραφέας

Αστυνομικό που ασχολείται τόσο με τα μυστήρια της ανθρώπινης ψυχής όσο και με το ποιος μαχαίρωσε έναν τραπεζίτη στο πάρκο. Γοητευτική γραφή, συμπαθητικοί χαρακτήρες, αναδεικνύει τις χαρές της ζωής με τη διαύγεια αυτού που γνωρίζει τους κινδύνους της.

Wall Street Journal

Είναι αναζωογονητικό να βλέπεις μια ντετέκτιβ να παλεύει με διλήμματα της πραγματικής ζωής, χωρίς αυτό να στέκεται εμπόδιο στην έξυπνη και πρωτότυπη υπόθεση. Μια σειρά βιβλίων που αξίζει την προσοχή σας από μία συγγραφέα που εμπνέει σιγουριά και συνθέτει ακόμα και τους δευτερεύοντες ήρωες με φροντίδα και αγάπη.

Sunday Times

Υπερβαίνει τη δισδιάστατη αστυνομική λογοτεχνία εστιάζοντας στις μικρολεπτομέρειες που ζωντανεύουν τους χαρακτήρες.

Guardian

Λίγα λόγια για την Susie Steiner

Η βρετανίδα Susie Steiner είναι συγγραφέας και δημοσιογράφος. Ξεκίνησε την καριέρα της ως ρεπόρτερ σε τοπικές εφημερίδες και στη συνέχεια εργάστηκε για τις εφημερίδες Evening Standard, Daily Telegraph και The Times. Από το 2001 και για έντεκα χρόνια εργάστηκε ως συντάκτρια στην εφημερίδα Guardian. Το «Αγνοούμενη μέχρι αποδείξεως του εναντίου» ήταν το δεύτερο βιβλίο της και αυτό που εισήγαγε τη σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων της με ηρωίδα τη Μανόν Μπράντσο. Γνώρισε τεράστια επιτυχία, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μπεστ σέλερ στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ έλαβε διθυραμβικές κριτικές. Το βιβλίο «Άγνωστα πρόσωπα» είναι ο δεύτερος τίτλος αυτής της σειράς και έχει ήδη σημειώσει τεράστια επιτυχία (μπεστ σέλερ των Sunday Times), ενώ έπεται συνέχεια.

εικόνα άρθρου (Νέες Κυκλοφορίες: Άγνωστα πρόσωπα, της Susie Steiner)

Άγνωστα πρόσωπα, της Susie Steiner
Μετάφραση: Ειρήνη Παϊδούση
Εκδόσεις Μεταίχμιο, Νοέμβριος 2018
σελ. 408

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer