Άρθρα :: Word-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

14.12
2015

Εκδήλωση: O Δαγκωμένος Κουραμπιές

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Εκδήλωση: O Δαγκωμένος Κουραμπιές)

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το βιβλίο «O Δαγκωμένος Κουραμπιές» του Γιάννη Σερβετά, με την εμψυχώτρια Ελένη Γιαννούση.

Το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟ… ΙΔΕΕΣ (Στρατηγού Σαράφη 67, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά) και οι εκδόσεις ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ σας καλούν στη γιορτινή εκδήλωση για το βιβλίο «O Δαγκωμένος Κουραμπιές» του Γιάννη Σερβετά (εικονογράφηση Θανάσης Τσαμπούκας), τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 στις 6 το απόγευμα, με την ηθοποιό και εμψυχώτρια Ελένη Γιαννούση.

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα μα ο Αϊ Βασίλης δεν λέει να ξυπνήσει.

Η ζέστη κατάφερε βαθιά να τον κοιμίσει.

«Άραγε τα δώρα θα προλάβει να μοιράσει;»

αναρωτιόμαστε καθώς η ώρα πλησιάζει.

Τα ξωτικά προσπαθούν να τον ξυπνήσουν,

μα οι καλικάντζαροι κάνουν τα πάντα για να τα εμποδίσουν.

Μεταφερόμαστε κι εμείς λοιπόν στο χωριό του Αϊ Βασίλη

για να μην γίνει των καλικάτζαρων το χατίρι!

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-8 ετών.

Απαραίτητη η τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής στο 2315 317733.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Οι μέρες πλησιάζουν, ο Άγιος Βασίλης κοιμάται και όλοι προσπαθούν να τον ξυπνήσουν... Όλοι; Όχι όλοι, μόνο οι καλοί. Οι κακοί κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν κοιμισμένο. Ποιοι θα κερδίσουν; Καθίστε να σας πω την ιστορία. Την πραγματική ιστορία του δαγκωμένου κουραμπιέ.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Όταν ήταν μικρός ο Γιάννης Σερβετάς βιαζότανε να μεγαλώσει…

Τώρα που μεγάλωσε πιστεύει ότι αυτός γράφοντας παραμύθια, αλλά και όλοι όσοι τα διαβάζουνε θα ξαναγίνουν παιδιά, και μετά όλοι μαζί θα ξεχυθούν φορώντας κοντά παντελονάκια να ξαναπαίξουν ανέμελα στις αλάνες.

Υ.Γ. Ο Γιάννης Σερβετάς είναι για δέσιμο και όταν του το λέμε πολύ το χαίρεται, γιατί λέει ότι «αν ήταν για λύσιμο δεν θα ήταν παραμυθάς αλλά σταυρόλεξο». Του αρέσουν οι μυρωδιές της φύσης, όλα τα παγωτά εκτός από τα ληγμένα και τα παιδικά παιχνίδια που το βράδυ ζωντανεύουν όταν κοιμάται.

Βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟ...ΙΔΕΕΣ

Στρατηγού Σαράφη 67, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά

2315 317733

vivlioidees@yahoo.gr

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer