Άρθρα :: Word-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

02.12
2015

Εκδήλωση: KIDS. FEEL CHRISTMAS. THINK PEOPLE. LOVE BOOKS στο βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Εκδήλωση: KIDS. FEEL CHRISTMAS. THINK PEOPLE. LOVE BOOKS στο βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015)

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης διοργανώνει την χριστουγεννιάτικη γιορτή FEEL CHRISTMAS.THINK PEOPLE. LOVE BOOKS το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015. Η φετινή γιορτή είναι αφιερωμένη στα παιδιά, για αυτό και έχει μετονομαστεί σε KIDS. FEEL CHRISTMAS. THINK PEOPLE. LOVE BOOKS. 

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης διοργανώνει την χριστουγεννιάτικη γιορτή FEEL CHRISTMAS.THINK PEOPLE. LOVE BOOKS το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015. Η φετινή γιορτή είναι αφιερωμένη στα παιδιά, για αυτό και έχει μετονομαστεί σε KIDS. FEEL CHRISTMAS. THINK PEOPLE. LOVE BOOKS.

Μία ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά και στις γιορτές που έρχονται με παρουσίαση βιβλίου, μουσική παράσταση, δώρα και πολλές εκπλήξεις.

 Η γιορτή ξεκινάει μετά τις 11.00 στον χώρο του βιβλιοπωλείου στην Μητροπόλεως 92.

Στις 12.00 η Βασιλική Νευροκοπλή παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο της βιβλίο Ο ΑΧΤΙΔΟΥΦΑΝΤΗΣ από τις εκδόσεις Λιβάνη 

 «Πέρασαν κιόλας χίλια χρόνια και ήρθε η ώρα ο Αχτιδοϋφαντής να δώσει τη θέση του σε κάποιον νεότερο. 

Την επόμενη μέρα θα μοιράσει όπως πάντα τις καινούργιες ηλιαχτίδες στους Ταχυδρόμους του Ήλιου, όμως για πρώτη φορά δε θα τους πει για ποιους προορίζονται. 

Αυτό θα πρέπει να το βρούνε μοναχοί τους. 

Όποιος στο τέλος της μέρας φέρει πίσω την ηλιαχτίδα του πολλαπλασιασμένη χίλιες φορές αυτός θα γίνει ο διάδοχός του. 

Το επόμενο βράδυ όλοι οι Ταχυδρόμοι διηγούνται τα κατορθώματά τους στον αφέντη τους, εκτός από το μικρό Χαρίτωνα που μένει σιωπηλός. 

Δεν ξέρει τι απέγινε η ηλιαχτίδα του. Ξέρει μόνο πως προσπάθησε να τη φυτέψει στην καρδιά ενός πιλότου την ώρα που ήταν έτοιμος να πατήσει ένα κόκκινο κουμπί...» 

Στην παρουσίαση συμμετέχει η Β’ τάξη των Εκπαδευτηρίων Μαντουλίδη. 

Στις 1.00 Χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο μελωδίες από την σπουδάστρια μονωδίας του Ωδείου Φίλων Μουσικής Τέχνης Ωραιοκάστρου, Πάντογλου-Πασαλίδου Μαρία (Soprano)

Στις 1.15 ξεκινάει η μουσική παράσταση ΦΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΜΗ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΗ βασισμένη στο βιβλίο του Κυριάκου Χαρίτου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

 Η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη μάχη θα ζωντανέψει μετά μουσικής με την ηθοποιό Ελένη Γιαννούση και τον μουσικό Παύλο Μέτσιο. 

Κουραμπιέδες, ζάχαρες και μέλια, νότες, ρυθμοί και λόγια. Ένα κείμενο ποιητικό, εκπαιδευτικό, αστείο…μια παράσταση με θέατρο, μουσική και μουσικοκινητικό παιχνίδι! Οι ζαχαροπλαστικές τρομπέτες περιμένουν στα στρατόπεδα μάχης έτοιμες να σαλπίσουν με το πρώτο παιδικό γέλιο!

Για παιδιά πάνω από 3 ετών. 

Για τους μεγάλους θα υπάρχουν όλες οι νέες εκδόσεις ελληνικές και ξενόγλωσσες που θα πρωταγωνιστήσουν τα φετινά Χριστούγεννα και θα αποτελέσουν το καλύτερο δώρο. Και φέτος μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών των κοινωνικών δομών του Δήμου.

Η φετινή εκδήλωση γίνεται με την ευγενή υποστήριξη του Babyonline.gr

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer