Άρθρα :: Word-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

28.09
2014

Διαγωνισμός λογοτεχνίας: Short Story

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Διαγωνισμός λογοτεχνίας: Short Story)

Το ArtCore Magazine σου δίνει την ευκαιρία να βγάλεις τον Κούντερα που ανέκαθεν έκρυβες μέσα σου και δεν άφηνες να βγει στην επιφάνεια! 

Στείλτε μας τις ιστορίες σας στο mail του περιοδικού (info@artcoremagazine.gr) με θέμα “για τον διαγωνισμό Short Story” και πέρα από την αγνή χαρά της συμμετοχής και της συγγραφής, διεκδικήστε βραβεία, διακρίσεις και παγκόσμια καταξίωση!

Θεματική διαγωνισμού: «Είμαστε ό,τι θυμόμαστε - Τα παιχνίδια της μνήμης»

Προθεσμία υποβολής: 29/9/2014 – 29/12/2014

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Εύρος ιστορίας 1.000 - 1.500 λέξεις - Διάστιχο: 1,15 -Ευθύγραμμη στοίχιση – Γραμματοσειρά: Times New Roman, μέγεθος 12.

Πρώτο βραβείο: Δημοσίευση της ιστορίας στο site του περιοδικού, καθώς και στην έντυπη έκδοση - ανασκόπηση του 2014 +Δικαίωμα δημοσίευσης 3 επιπλέον ιστοριών στο σάιτ του περιοδικού +Δωροεπιταγή 40 ευρώ που θα εξαργυρωθεί σε βιβλία, ευγενική προσφορά των βιβλιοπωλείων «Κωνσταντινίδης».

Δεύτερο βραβείο: Δημοσίευση της ιστορίας στο site του περιοδικού + το αυτοβιογραφικό βιβλίο – εγχειρίδιο για επίδοξους συγγραφείς «Περί συγγραφής» (“On Writing”) του Stephen King.

Τρίτο βραβείο: Δημοσίευση της ιστορίας στο site του περιοδικού.

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer