Άρθρα :: Word-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

18.02
2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η Victoria Hislop στο βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η Victoria Hislop στο βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης)

Το βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης και το Thinkfree.gr παρουσιάζουν τη Victoria Hislop σε μία διαφορετική συζήτηση από τις άλλες.

Την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο χώρο του βιβλιοπωλείου στην οδό Μητροπόλεως 92, η πολυαγαπημένη συγγραφέας συζητάει με 1 συγγραφέα, 3 δημοσιογράφους από 3 περιοδικά της Θεσσαλονίκης και 6 αναγνώστες! Η γνωστή συγγραφέας Σοφία Βόικου, ο Γιάννης Κεσσόπουλος από το thinkfree, η Ελένη Μαρκ από το Artcore Magazine και η Εύη Καλλίνη από το CloseUp (Thessaloniki magazine) θα συζητήσουν μαζί της για τα βιβλία της και την αγάπη της για την Ελλάδα.Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην κουβέντα!

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer