Άρθρα :: Word-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

10.03
2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η συγγραφέας Μαρία Παπαγιάννη στο βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδη‏

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η συγγραφέας Μαρία Παπαγιάννη στο βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδη‏)

Το βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν σε μια συζήτηση για το που, πώς, πότε και γιατί ο έρωτας γίνεται λογοτεχνία με αφορμή το βιβλίο της Μαρίας Παπαγιάννη, "Εκεί και πάντα αλλού". Γιατί μια ιστορία δεν είναι ποτέ μια ιστορία. Είναι πολλές μικρές παράλληλες ιστορίες που μπλέκονται σαν ιστός αράχνης άλλοτε σε φωτεινά κι άλλοτε σε σκοτεινά μονοπάτια.

Συμμετέχουν οι Εύη Καρκίτη, δημοσιογράφος, Μαρία Παναγιωτοπούλου δημοσιογράφος, Μαρία Παπαγιάννη, συγγραφέας.

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου στις 7.30μμ στο βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης, Μητροπόλεως, 92 ( τηλ.: 2310256173).

Γνωρίστε την από κοντά στο βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης!

*Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:
Η Μαρία Παπαγιάννη γεννήθηκε στη Λάρισα και σπούδασε ελληνική φιλολογία στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση, σε εφημερίδες και περιοδικά. Τα τελευταία χρόνια γράφει ιστορίες για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά και μεταφράζει παιδικά βιβλία. Τα βιβλία της έχουν αποσπάσει διακρίσεις ενώ το μυθιστόρημά της «Το δέντρο το μονάχο» έχει τιμηθεί με το Κρατικό Βραβείο Εφηβικού-Νεανικού Λογοτεχνικού Βιβλίου (2011) καθώς και με το βραβείο του λογοτεχνικού περιοδικού Διαβάζω. Επίσης το έργο της «Ως δια μαγείας» έχει αποσπάσει το Βραβείο Λογοτεχνικού Βιβλίου για Μεγάλα Παιδιά από το περιοδικό Διαβάζω. Όλα της τα βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη.

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer