Άρθρα :: Word-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

26.03
2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Εκδηλώσεις για παιδιά από το ΟΞΥΓΟΝΟ

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Εκδηλώσεις για παιδιά από το ΟΞΥΓΟΝΟ)

Το ΟΞΥΓΟΝΟ προσκαλεί τους μικρούς του φίλους στο εργαστήρι πασχαλιάτικων δραστηριοτήτων με τη μουσειολόγο-μουσειοπαιδαγωγό Δέσποινα Τσιπτσέ από το FonsPeritiae τη Μεγάλη Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015, στις 6:30 μ.μ. και σε εκδήλωση με την ηθοποιό-εμψυχώτρια Ζωή Λύρα τη Μεγάλη Τρίτη, 7 Απριλίου 2015, στις 6:30 μ.μ. στον χώρο του ΟΞΥΓΟΝΟΥ (Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη).

εικόνα άρθρου (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Εκδηλώσεις για παιδιά από το ΟΞΥΓΟΝΟ)

Μπήκε η άνοιξη, και φέτος το Πάσχα είναι πολύ νωρίς. Εμάς όμως δε μας πιάνει απροετοίμαστους. Συγκεντρώσαμε ιδέες και πολλή όρεξη για κατασκευές και συναντιόμαστε για να φτιάξουμε πασχαλινά δωράκια παρέα με τους αγαπημένους ήρωες της Disney αλλά και με τα Στρουμφάκια!
Σχοινένια αυγουλάκια, χάρτινα καλαθάκια και κουνελάκια, ακόμα και ιδέες για το πώς να βάψουμε τα αυγά με φυσικά χρώματα έχει το πασχαλινό μενού. 

Το ΟΞΥΓΟΝΟ προσκαλεί τους μικρούς του φίλους στο εργαστήρι πασχαλιάτικων δραστηριοτήτων με τη μουσειολόγο-μουσειοπαιδαγωγό Δέσποινα Τσιπτσέ από το FonsPeritiae με αφορμή τα βιβλία: 
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ και
ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 

Για παιδιά προσχολικής ηλικίας (4-6 ετών) 

Δηλώσεις συμμετοχής στο email: info@oygono-metaixmio.gr

εικόνα άρθρου (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Εκδηλώσεις για παιδιά από το ΟΞΥΓΟΝΟ)

Ένα λαγουδάκι αποφασίζει να φροντίσει ένα αυγό και τα παιδιά καλούνται να το βοηθήσουν να ολοκληρώσει τη δύσκολη αυτή αποστολή. Με αφορμή μια πασχαλινή ιστορία, οι μικροί μας φίλοι θα ζωντανέψουν διάφορα πασχαλινά έθιμα και θα σχεδιάσουν το δικό τους αυγό-έκπληξη.

Το ΟΞΥΓΟΝΟ προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε εκδήλωση με την ηθοποιό-εμψυχώτρια Ζωή Λύρα με αφορμή το βιβλίο του Ζαν Μπρετ:
ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΥΓΟ

Για παιδιά 4-7 ετών

Δηλώσεις συμμετοχής στο email: info@oygono-metaixmio.gr

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer