Άρθρα :: Serial Killers articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

07.09
2016

Το Netflix ανακοίνωσε την 3η και την 4η σεζόν του "Narcos"!

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Το Netflix ανακοίνωσε την 3η και την 4η σεζόν του "Narcos"!)

Την Παρασκευή που μας πέρασε, κυκλοφόρησαν τα 10 επεισόδια του δεύτερου κύκλου του "Narcos" και προτού καλά καλά χωνέψουν οι λάτρεις της σειράς τα όσα συμβαίνουν στο φινάλε, το Netflix ανακοίνωσε χτες πως θα υπάρξει τρίτη, αλλά και τέταρτη σεζόν, για την εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά. 

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από την έξοδο του πρώτου teaser για τον τρίτο κύκλο, το οποίο μέσα σε μόλις 35 δευτερόλεπτα συμπυκνώνει τις κατευθυντήριες γραμμές της συνέχειας του "Narcos".

εικόνα άρθρου (Το Netflix ανακοίνωσε την 3η και την 4η σεζόν του "Narcos"!)

Υπό τους ήχους των εναρκτήριων μελωδιών του “Young Men Dead” των Black Angels, η φράση “The Blow Must Go On” (σε παράφραση του “ The Show Must Go On” των Queen) μας δίνει τον θεμέλιο τόνο, προτού ξεπροβάλλει επί της οθόνης η μεγάλη αλλαγή σκυτάλης στο επίκεντρο της ιστορίας. Από τον Πάμπλο Εσκομπάρ και τον Βραζιλιάνο Βάγκνερ Μούρα που τον υποδύθηκε περνάμε στον ιδρυτή του καρτέλ του Κάλι Ζιλμπέρτο Ροντρίγκες Ορεχουέλα και τον Μεξικανό Νταμιάν Αλκασάρ που τον ενσαρκώνει.

εικόνα άρθρου (Το Netflix ανακοίνωσε την 3η και την 4η σεζόν του "Narcos"!)

Οι δύο executive producers του "Narcos", Ζοζέ Παντίλια και Έρικ Νιούμαν, ήταν σαφείς, πάντως, επί του θέματος: «Η σειρά ονομάζεται "Narcos" και όχι Pablo Escobar», ανέφερε ο Παντίλια, ενώ ο Νιούμαν τόνισε ότι «το θέμα μας είναι ο κόσμος της κοκαΐνης και όχι ένα μεμονωμένο άτομο». Ο αριθμός των επεισοδίων, καθώς και η ημερομηνία έναρξής της τρίτης σεζόν δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, ενώ δεν έχει διευκρινισθεί αν θα διατηρηθούν στη σειρά οι δύο πράκτορες της Δίωξης Ναρκωτικών Χαβιέρ Πένια (Πέδρο Πασκάλ) και Στιβ Μέρφι (Μπόιντ Χόλμπρουκ).

 *Aναδημοσίευση από το cinedogs.gr, κινηματογραφικό συνεργάτη του Artcore magazine

Δείτε ευθύς αμέσως το teaser του 3ου κύκλου του Narcos:

εικόνα αρθρογράφου (Aureliano Buendia)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Aureliano Buendia

Οργάνωσε τριανταδύο ένοπλες εξεγέρσεις και τις έχασε όλες. Απόκτησε δεκαεφτά αρσενικά παιδιά από δεκαεφτά διαφορετικές γυναίκες που εξοντώθηκαν όλα το ένα μετά το άλλο μέσα σε μια και μόνη νύχτα πριν το μεγαλύτερο φτάσει στην ηλικία των τριανταπέντε χρόνων. Ο ίδιος επέζησε μετά από δεκατέσσερις απόπειρες δολοφονίας, εβδομήντα τρεις ενέδρες κι ένα εκτελεστικό απόσπασμα. Έζησε, παρ' όλο που ήπιε με τον καφέ του μια δόση στρυχνίνης, που θα ήταν αρκετή για να σκοτώσει ένα άλογο.

Artcore magazine's footer