Άρθρα :: Serial Killers articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

15.09
2016

Πρώτο τρέιλερ για το τηλεοπτικο ντεμπούτο του Woody Allen, “Crisis in Six Scenes”!

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Πρώτο τρέιλερ για το τηλεοπτικο ντεμπούτο του Woody Allen, “Crisis in Six Scenes”!)

Ήταν παντελώς αναμενόμενο ότι θα γκρινιάξει, ότι θα αφήσει σπόντες ότι το μετάνιωσε, ότι θα μουρμουρίσει πως έπρεπε να το είχε σκεφτεί καλύτερα και πιο διεξοδικά προτού λάβει αυτή τη μεγάλη απόφαση. Δεν θα μπορούσε να είχε γίνει αλλιώς. Το “Crisis in Six Scenes” κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου για λογαριασμό της Amazon Studios και σηματοδοτεί το βάπτισμα πυρός του λατρεμένου Woody Allen στη μικρή οθόνη. 

Ο Woody, που θα σβήσει αισίως 81 κεράκια στην τούρτα την πρώτη μέρα του προσεχούς Δεκέμβρη, αποφάσισε, λοιπόν, να ζήσει και αυτή την εμπειρία και απομένει να δούμε αν θα τον δικαιώσει το αποτέλεσμα.

εικόνα άρθρου (Πρώτο τρέιλερ για το τηλεοπτικο ντεμπούτο του Woody Allen, “Crisis in Six Scenes”!)

Το “Crisis in Six Scenes”, στο οποίο πρωταγωνιστεί και ο ίδιος ο Woody Allen, έχει στο θεματικό του πυρήνα την απότομη εισβολή μίας αντισυμβατικής και πολιτικοποιημένης νεαρής χίπισσας στις ζωές δύο μεσοαστικών ζευγαριών που ζουν στα καλοβαλμένα προάστια της Νέας Υόρκης, στα τέλη της ταραχώδους δεκαετίας του 1960. Στον ρόλο του εισβολέα που φέρνει τα πάνω κάτω συναντούμε τη Miley Cyrus, σε μία casting επιλογή που προκάλεσε έκπληξη, ενώ τους υπόλοιπους ρόλους συμπληρώνουν η Elaine May (που είχε πρωταγωνιστήσει και στην ταινία του Woody, “Small Time Crooks”, του 2000), ο John Magaro και η Rachel Brosnahan.

εικόνα άρθρου (Πρώτο τρέιλερ για το τηλεοπτικο ντεμπούτο του Woody Allen, “Crisis in Six Scenes”!)

Το “Crisis in Six Scenes” θα περιλαμβάνει έξι επεισόδια διάρκειας μισής ώρας, ενώ ο Woody Άλεν έχει κατηγορηματικά αρνηθεί την πιθανότητα δημιουργίας μίας δεύτερης σεζόν. Εδώ που φτάσαμε, βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ… Εν τω μεταξύ, να υπενθυμίσουμε ότι ο Woody έχει ήδη στα σκαριά την επόμενή του ταινία, μετά το “Café Society”, η οποία θα έχει στον πρωταγωνιστικό ρόλο την Kate Winslet. Ακολουθεί το πρώτο δίλεπτο τρέιλερ του “Crisis in Six Scenes”, που έδωσε στην κυκλοφορία η Amazon, ενόψει της επικείμενης πρεμιέρας.

*Aναδημοσίευση από το cinedogs.gr, κινηματογραφικό συνεργάτη του Artcore magazine

εικόνα αρθρογράφου (Aureliano Buendia)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Aureliano Buendia

Οργάνωσε τριανταδύο ένοπλες εξεγέρσεις και τις έχασε όλες. Απόκτησε δεκαεφτά αρσενικά παιδιά από δεκαεφτά διαφορετικές γυναίκες που εξοντώθηκαν όλα το ένα μετά το άλλο μέσα σε μια και μόνη νύχτα πριν το μεγαλύτερο φτάσει στην ηλικία των τριανταπέντε χρόνων. Ο ίδιος επέζησε μετά από δεκατέσσερις απόπειρες δολοφονίας, εβδομήντα τρεις ενέδρες κι ένα εκτελεστικό απόσπασμα. Έζησε, παρ' όλο που ήπιε με τον καφέ του μια δόση στρυχνίνης, που θα ήταν αρκετή για να σκοτώσει ένα άλογο.

Artcore magazine's footer