Άρθρα :: Serial Killers articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

25.07
2016

Μία πρώτη ματιά στην τέταρτη σεζόν του Sherlock!

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Μία πρώτη ματιά στην τέταρτη σεζόν του Sherlock!)

Ένα πράγμα μπορεί να πει κανείς με σιγουριά για το “Sherlock”: παίρνει τον χρόνο του και δεν βιάζεται. Έχοντας κάνει πρεμιέρα το 2010, το “Sherlock” είναι έτοιμο να μπει στην τέταρτη σεζόν του, σπάζοντας τον άτυπο κανόνα της διετίας που μεσολαβούσε μεταξύ δύο κύκλων (το 2010 ο πρώτος, το 2012 ο δεύτερος, το 2014 ο τρίτος). Μετά από δέκα συνολικά επεισόδια, συμπεριλαμβανομένου και του εορταστικού “The Abominable Bride”, που προβλήθηκε την 1η Ιανουαρίου 2016, έχουμε πλέον μπει στην τελική ευθεία για την τέταρτη σεζόν.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλη και τα τρία επεισόδια των νέων περιπετειών των Benedict Cumberbatch και Martin Freeman θα προβληθούν εντός του 2017, έχοντας ως βάση λιγότερο γνωστές ιστορίες του Sir Arthur Ignatius Conan Doyle. Παράλληλα, έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα υπάρξει και πέμπτη σεζόν, την οποία -αν κρίνουμε με βάση τα ως τώρα πεπραγμένα- μάλλον θα απολαύσουμε περί το 2020…

εικόνα άρθρου (Μία πρώτη ματιά στην τέταρτη σεζόν του Sherlock!)

Ενόψει, λοιπόν, της τέταρτης σεζόν κυκλοφόρησε χτες ένα μικρό preview των όσων θα δούμε επί οθόνης, με ένα περιπαικτικό “Did you miss me?” από τα χείλη του -ορκισμένου εχθρού των Sherlock Holmes και Dr. John Watson - Moriarty, να ανοίγει την αυλαία. Η ατμόσφαιρα αναμένεται σκοτεινότερη, όλοι οι άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενοι με τους δύο ήρωες βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο και τα λόγια που απευθύνονται στον Sherlock δίνουν τον γενικό τόνο. "The roads we walk have demons beneath, and yours have been waiting for a very long time…"

*Aναδημοσίευση από το cinedogs.gr, κινηματογραφικό συνεργάτη του Artcore magazine

εικόνα αρθρογράφου (Aureliano Buendia)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Aureliano Buendia

Οργάνωσε τριανταδύο ένοπλες εξεγέρσεις και τις έχασε όλες. Απόκτησε δεκαεφτά αρσενικά παιδιά από δεκαεφτά διαφορετικές γυναίκες που εξοντώθηκαν όλα το ένα μετά το άλλο μέσα σε μια και μόνη νύχτα πριν το μεγαλύτερο φτάσει στην ηλικία των τριανταπέντε χρόνων. Ο ίδιος επέζησε μετά από δεκατέσσερις απόπειρες δολοφονίας, εβδομήντα τρεις ενέδρες κι ένα εκτελεστικό απόσπασμα. Έζησε, παρ' όλο που ήπιε με τον καφέ του μια δόση στρυχνίνης, που θα ήταν αρκετή για να σκοτώσει ένα άλογο.

Artcore magazine's footer