Άρθρα :: Serial Killers articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

13.01
2017

Η επιστροφή του "Twin Peaks" έχει πλέον ημερομηνία!

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Η επιστροφή του "Twin Peaks" έχει πλέον ημερομηνία!)

Η μεγάλη αναμονή έχει πλέον χρονικό ορίζοντα! Η τηλεοπτική αναβίωση του θρυλικού Twin Peaks απέκτησε επίσημη ημερομηνία, με την 21η Μαΐου να έχει την τιμή. Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 21/5 θα προβληθεί το πρώτο δίωρο επεισόδιο, ενώ το δεύτερο επεισόδιο -επίσης δίωρης διάρκειας- θα είναι διαθέσιμο, αμέσως μετά την πρεμιέρα, για τους συνδρομητές του τηλεοπτικού δικτύου Showtime, στην πλατφόρμα των streaming υπηρεσιών. 

Την Κυριακή 28 Μαΐου θα προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο, ενώ από εκεί και πέρα κάθε επεισόδιο θα έχει διάρκεια μίας ώρας. Υπενθυμίζουμε ότι η επανεκκίνηση του Twin Peaks θα έχει συνολική διάρκεια 18 ώρες, με τον David Lynch να έχει γυρίσει αυτές τις 18 σαν να επρόκειτο για μία ταινία – μαμούθ.

εικόνα άρθρου (Η επιστροφή του "Twin Peaks" έχει πλέον ημερομηνία!)

Όπως πιθανώς να γνωρίζετε ήδη, ο Lynch θα πιάσει το νήμα από το σημείο που το άφησε η επιτυχημένη -και πέρα για πέρα ακατάταχτη σε είδη και κατηγορίες- σειρά, η οποία προβλήθηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, από τον Απρίλιο του 1990 μέχρι τον Ιούνιο του 1991. Υπενθυμίζουμε ότι την επόμενη χρονιά βγήκε στις αίθουσες η ταινία "Twin Peaks: Fire Walk With Me", η οποία λειτουργούσε τόσο ως prequel όσο και ως –μη οριστικό, καθ’ όπως φάνηκε- επίλογος. Στο καστ επιστρέφουν πάρα πολλοί παλιοί γνώριμοι, χωρίς όμως να λείπουν ορισμένα τρομερά νέα ονόματα, ενώ στη μουσική επένδυση της σειράς θα εμπλακεί και πάλι ο Άντζελο Μπανταλαμέντι, ο βασικός δηλαδή πυλώνας του υπέροχου soundtrack της πρωτότυπης σειράς.

εικόνα άρθρου (Η επιστροφή του "Twin Peaks" έχει πλέον ημερομηνία!)

Σαν να μην έφτανε πάντως η δική μας ανυπομονησία, ήρθε και η δήλωση του Ντέιβιντ Νέβινς, του CEO δηλαδή του Showtime, ο οποίος αφότου παρακολούθησε και τις 18 ώρες σερί, παρέα με τον David Lynch, δήλωσε εκστασιασμένος από το παραισθησιογόνο (για να αποδώσουμε ευγενικά το “pure heroin”) όραμα του Lynch… Μέχρι του Κωνσταντίνου και της Ελένης, ας απολαύσουμε τα πιο όμορφα teaser απ’ όσα κυκλοφόρησαν…

*Aναδημοσίευση από το cinedogs.gr, κινηματογραφικό συνεργάτη του Artcore magazine

εικόνα αρθρογράφου (Aureliano Buendia)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Aureliano Buendia

Οργάνωσε τριανταδύο ένοπλες εξεγέρσεις και τις έχασε όλες. Απόκτησε δεκαεφτά αρσενικά παιδιά από δεκαεφτά διαφορετικές γυναίκες που εξοντώθηκαν όλα το ένα μετά το άλλο μέσα σε μια και μόνη νύχτα πριν το μεγαλύτερο φτάσει στην ηλικία των τριανταπέντε χρόνων. Ο ίδιος επέζησε μετά από δεκατέσσερις απόπειρες δολοφονίας, εβδομήντα τρεις ενέδρες κι ένα εκτελεστικό απόσπασμα. Έζησε, παρ' όλο που ήπιε με τον καφέ του μια δόση στρυχνίνης, που θα ήταν αρκετή για να σκοτώσει ένα άλογο.

Artcore magazine's footer