Άρθρα :: In a Cinemanner of Speaking articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

Σε αυτή τη στήλη θα μιλάμε για σινεμά. Για ταινίες, καινούριες και παλιές, γνωστές και άγνωστες, μέτριες, καλές, αριστουργηματικές και απογοητευτικές. Για ταινίες που αγαπάμε και για ταινίες που αγαπάμε να μισούμε. Κι όπως είναι ατέλειωτη η φύση της έβδομης τέχνης, έτσι είναι και η δίψα μας γι' αυτή.

Σελίδα 1 / 1

εμφάνιση ανά σελίδα :

  • 15
  • 30
  • 50
  • 100
23.05
2016

Ken Loach: Hall of Fame

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Ken Loach: Hall of Fame)
"The Wednesday Play" ήταν ο τίλος της θρυλικής εκπομπής του BBC1, η οποία προβαλλόταν από τον Οκτώβριο του 1964 ως τον Μάιο του 1970 και είχε ως περιεχόμενο «τηλεοπτικά θεατρικά έργα», τα οποία είχαν είτε γραφτεί εξαρχής για τη μικρή οθόνη είτε είχαν διασκευαστεί ειδικά για αυτή. Ο Ken Loach σκηνοθέτησε δέκα επεισόδια της σειράς και το διασημότερα εξ αυτών είναι το "Up the Junction", του 1965, βασισμένο στην ομότιτλη συλλογή από short stories της Nell Dunn. Δείτε το ολόκληρο ευθύς αμέσως.
23.05
2016

Ο Terry Gilliam είναι ένας αληθινός Δον Κιχώτης!

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Ο Terry Gilliam είναι ένας αληθινός Δον Κιχώτης!)
Δεκαοκτώ (18) χρόνια κι επτά (7) αποτυχημένες απόπειρες, για όλους τους πιθανούς κι απίθανους λόγους. Φυσικές καταστροφές, ασθένειες, τραυματισμοί, χρεοκοπίες, υπολογισμοί πάσης φύσεως που έπεσαν δραματικά έξω, γενικότερα όλοι οι λιμοί, σεισμοί και καταποντισμοί που θα μπορούσαν να συμβούν στα γυρίσματα μιας ταινίας. 

Artcore magazine's footer