Άρθρα :: In a Cinemanner of Speaking articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

To “Deadpool 2” έχει teaser και αναμένεται εξίσου απολαυστικό!

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (To “Deadpool 2” έχει teaser και αναμένεται εξίσου απολαυστικό!)

Ήταν αναμενόμενο. Το υποψιαζόμασταν. Πλέον, το γνωρίζουμε. Ο πιο αξιολάτρευτος και διασκεδαστικός αντί-ήρωας του σύμπαντος της Marvel, μετά την αδιανόητη επιτυχία της πρώτης ταινίας (που διέθετε, μάλιστα, και ένα μετριοπαθές μπάτζετ σε σύγκριση με τις αντίστοιχες του είδους), ήταν βέβαιο πως θα αποκτούσε και σίκουελ. Το “Deadpool” μπορεί, λοιπόν, να έμεινε στα σκαριά για περίπου 10 χρόνια, μέχρι να βρει τον δρόμο προς τις σκοτεινές αίθουσες την περσινή χρονιά, το “Deadpool 2”, όμως, θα είναι πολύ σύντομα κοντά μας.

εικόνα άρθρου (To “Deadpool 2” έχει teaser και αναμένεται εξίσου απολαυστικό!)

Στον ρόλο του ήρωα με τη στενή στολή και τον ατελείωτο αυτοσαρκασμό συναντούμε, φυσικά, για μία ακόμη φορά τον Ryan Reynolds, χωρίς όμως να ισχύει το ίδιο και για την καρέκλα του σκηνοθέτη. Όπως φημολογείται, οι διαφωνίες μεταξύ του Reynolds και του σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας Tim Miller, όσον αφορά την πορεία που θα πρέπει να ακολουθήσει το σίκουελ, απεδείχθησαν αγεφύρωτες. Κάπως έτσι, ο Miller αποτέλεσε παρελθόν, καθώς αντικαταστάθηκε από τον David Leitch, τον σκηνοθέτη, δηλαδή, του “John Wick”.

εικόνα άρθρου (To “Deadpool 2” έχει teaser και αναμένεται εξίσου απολαυστικό!)

Σύμφωνα με, ανεπιβεβαίωτες ακόμη, φήμες που ήδη κυκλοφόρησαν, τα γυρίσματα του “Deadpool 2” αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους, με σκοπό η ταινία να έχει βγει στις αίθουσες στις αρχές του 2018. Μέχρι τότε, θα αρκεστούμε στο απολαυστικό teaser, που προβάλλεται ακριβώς πριν από την ταινία “Logan” στις αμερικάνικες αίθουσες, το οποίο κυκλοφόρησε πλέον και στο διαδίκτυο (το πόσταρε ο ίδιος ο Reynolds στο twitter, αρχικά). Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι οι σκηνές που θα δείτε στο συγκεκριμένο teaser δεν θα αποτελούν κομμάτι του επερχόμενου σίκουελ, όπως έγινε γνωστό από τους παραγωγούς της ταινίας.

*Aναδημοσίευση από το cinedogs.gr, κινηματογραφικό συνεργάτη του Artcore magazine

εικόνα αρθρογράφου (Aureliano Buendia)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Aureliano Buendia

Οργάνωσε τριανταδύο ένοπλες εξεγέρσεις και τις έχασε όλες. Απόκτησε δεκαεφτά αρσενικά παιδιά από δεκαεφτά διαφορετικές γυναίκες που εξοντώθηκαν όλα το ένα μετά το άλλο μέσα σε μια και μόνη νύχτα πριν το μεγαλύτερο φτάσει στην ηλικία των τριανταπέντε χρόνων. Ο ίδιος επέζησε μετά από δεκατέσσερις απόπειρες δολοφονίας, εβδομήντα τρεις ενέδρες κι ένα εκτελεστικό απόσπασμα. Έζησε, παρ' όλο που ήπιε με τον καφέ του μια δόση στρυχνίνης, που θα ήταν αρκετή για να σκοτώσει ένα άλογο.

Artcore magazine's footer