Άρθρα :: In a Cinemanner of Speaking articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

Το "Breaking Bad" γίνεται ταινία!

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Το "Breaking Bad" γίνεται ταινία!)

Πέντε χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς, ήρθε η ώρα για να γυριστεί σε ταινία!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Albuquerque Journal και το New Mexico Film Office, ο δημιουργός του "Breaking Bad" Vince Gilligan έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει το project για λογαριασμό της Sony Pictures Television, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα πρόκειται για ταινία τηλεόρασης ή κινηματογράφου.

Απ' ότι φαίνεται, ο τίτλος της ταινίας θα είναι "Greenbrier" και η ιστορία θα αφορά «τη δραπέτευση ενός άνδρα από τους απαγωγείς του και το ταξίδι του προς την ελευθερία».

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, συνεπώς δεν ξέρουμε αν θα πρόκειται για κάποιο prequel της σειράς ή αν θα πιάνει την ιστορία από το σημείο που την αφήσαμε. Άγνωστο παραμένει επίσης αν θα συμμετέχει κάποιος από τους ηθοποιούς του "Breaking Bad". Αυτό που ξέρουμε είναι ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν εντός του Νοεμβρίου.

Αυτό πάντως δεν είναι το πρώτο project από το σύμπαν του "Breaking Bad", καθώς από το 2015 παίζεται στη μικρή οθόνη η prequel σειρά "Better Call Saul", που πρόσφατα ολοκλήρωσε την τέταρτη σεζόν.

εικόνα αρθρογράφου (Χρυσάνθη Ιακώβου)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Χρυσάνθη Ιακώβου

Με το που έπιασα μολύβι στα χέρια μου, είπα θα γίνω συγγραφέας. Και έκτοτε δεν έχω σταματήσει να γράφω. Λόγω έρωτα με τη γλώσσα, σπούδασα Ελληνική Φιλολογία και λόγω έρωτα με τον γραπτό λόγο κατέληξα αρχισυντάκτρια περιοδικού. Το 2013 κυκλοφόρησε η πρώτη μου ποιητική συλλογή «Αχ-έρων» και το 2017 η συλλογή "Τεθλασμένοι χρόνοι" από τις εκδόσεις Vakxikon.gr. Έχω περάσει όλον τον ελεύθερο χρόνο της ζωής μου βλέποντας ταινίες και δίνω την απάντηση «ο κινηματογράφος» όταν με ρωτούν τι με κάνει ευτυχισμένη.(www.chrisanthiiakovou.gr) 

Artcore magazine's footer