Άρθρα :: In a Cinemanner of Speaking articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

Η νέα ταινία του Woody Allen έχει τίτλο (και αναμένεται στις αίθουσες το προσεχές καλοκαίρι)!

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Η νέα ταινία του Woody Allen έχει τίτλο (και αναμένεται στις αίθουσες το προσεχές καλοκαίρι)!)

Παρόλο που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα από την Amazon Studios, που βρίσκεται στο τιμόνι της παραγωγής, μπορούμε να το θεωρήσουμε δεδομένο: το καλοκαίρι του 2017, ένα μόλις χρόνο μετά το “Café Society”, η νέα ταινία του ακούραστου Woody Allen θα φιγουράρει στις αίθουσες. Τούτη τη φορά, μάλιστα, το καλοκαίρι θα είναι ταιριαστό και με τα όσα θα διαδραματίζονται επί της οθόνης, καθώς η πλοκή της νέας ταινίας του Woody θα εκτυλίσσεται εν μέσω καλοκαιριού, στο Coney Island του Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη, σε μία αγαπημένη εποχή του αμερικάνικου σινεμά, τη δεκαετία του 1950.

εικόνα άρθρου (Η νέα ταινία του Woody Allen έχει τίτλο (και αναμένεται στις αίθουσες το προσεχές καλοκαίρι)!)

Μεταξύ των λιγοστών πληροφοριών που γνωρίζουμε για την ταινία είναι και ο (αποκαλυπτικός) τίτλος της, ο οποίος είναι “Wonder Wheel” και παραπέμπει στη θρυλική ρόδα του Deno’s Wonder Wheel Amusement Park (που βρίσκεται στο Coney Island, όπως πιθανώς να υποθέσατε), ύψους 47,5 μέτρων, η οποία φτιάχτηκε το 1920 παρακαλώ! Στο πρωταγωνιστικό δίδυμο συναντούμε την Kate Winslet και τον Justin Timberlake, ο οποίος -όπως μπορούμε να καταλάβουμε από καναδυό φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από τα γυρίσματα- υποδύεται ένα ναυαγοσώστη.

εικόνα άρθρου (Η νέα ταινία του Woody Allen έχει τίτλο (και αναμένεται στις αίθουσες το προσεχές καλοκαίρι)!)

Στο πλευρό των Winslet και Timberlake θα δούμε τους Juno Temple, Jim Belushi (yeah!), Max Casella και Jack Gore, ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε την πιθανότητα ο Woody να επιλέξει για πολλοστή φορά τις Κάννες για την πρεμιέρα του “Wonder Wheel”.

Μέχρι τότε, δείτε τον Woody να περιδιαβαίνει την παλιά του γειτονιά, στο Μπρούκλιν:

*Aναδημοσίευση από το cinedogs.gr, κινηματογραφικό συνεργάτη του Artcore magazine

εικόνα αρθρογράφου (Aureliano Buendia)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Aureliano Buendia

Οργάνωσε τριανταδύο ένοπλες εξεγέρσεις και τις έχασε όλες. Απόκτησε δεκαεφτά αρσενικά παιδιά από δεκαεφτά διαφορετικές γυναίκες που εξοντώθηκαν όλα το ένα μετά το άλλο μέσα σε μια και μόνη νύχτα πριν το μεγαλύτερο φτάσει στην ηλικία των τριανταπέντε χρόνων. Ο ίδιος επέζησε μετά από δεκατέσσερις απόπειρες δολοφονίας, εβδομήντα τρεις ενέδρες κι ένα εκτελεστικό απόσπασμα. Έζησε, παρ' όλο που ήπιε με τον καφέ του μια δόση στρυχνίνης, που θα ήταν αρκετή για να σκοτώσει ένα άλογο.

Artcore magazine's footer