Άρθρα :: Cinema-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

Αν θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα πιο πολυσυζητημένα δρώμενα στον χώρο του κινηματογράφου βρίσκεστε στην κατάλληλη στήλη! Φεστιβάλ, trailer, νέες παραγωγές, διαγωνισμοί. 

Σελίδα 1 / 1

εμφάνιση ανά σελίδα :

  • 15
  • 30
  • 50
  • 100
24.05
2016

OFF-SIDE Festival: Highlights

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (OFF-SIDE Festival: Highlights)
Είναι ιστορίες για θριάμβους. Είναι ιστορίες για ομάδες που έγιναν τρόπος ζωής. Είναι ιστορίες για μορφές που άφησαν εποχή. Είναι ιστορίες γεμάτες ένταση και πάθος. Είναι ιστορίες για το ποδόσφαιρο.
19.05
2016

Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας)
Την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου (2 με 8/06/2016) ξεκινάει το Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας (FeCHA) και θα παρουσιάσει 13 πολυβραβευμένες ταινίες από την Ισπανία, την Αργεντινή, το Μεξικό, τη Χιλή, την Κούβα, το Περού, τη Βενεζουέλα, την Κολομβία και το Εκουαδόρ σε πρώτη προβολή στην Αθήνα.
10.05
2016

Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Νύχτες Τρόμου

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Νύχτες Τρόμου)
Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών τρόμου, Horrorant Film Festival – «Νύχτες Τρόμου» αποτελεί πια σημαντικό γεγονός στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας, και ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ στην Ελλάδα. Για 3η συνεχή χρονιά, οι Νύχτες Τρόμου ("Fright Nights") υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις, events και πολλές εκπλήξεις. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από 12 - 18 Μαΐου στην Αθήνα στους κινηματογράφους ΙΝΤΕΑΛ και ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ και από 19 - 25 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη στους κινηματογράφους ΒΑΚΟΥΡΑ 1 και 2.

Artcore magazine's footer