Άρθρα :: Cinema-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

15.04
2016

Εκδήλωση: Σινεμά και Ψυχανάλυση στο ΑΠΘ

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Εκδήλωση: Σινεμά και Ψυχανάλυση στο ΑΠΘ)

Το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ και η Ελληνική Εταιρεία της Νέας Λακανικής Σχολής οργανώνουν κύκλο προβολών-συζητήσεων με θέμα: «Δυσφορία στον πολιτισμό». 

Το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 και ώρα 13:00, στην αίθουσα 319 στο Κτίριο της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (ΝΟΠΕ) του ΑΠΘ, πραγματοποιείται η πρώτη προβολή του αφιερώματος, με την ταινία «Κυνόδοντας» (2009) του Γιώργου Λάνθιμου. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η δεύτερη προβολή του αφιερώματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 21 Μαΐου, με την ταινία “Dogville” (2003) του Lars Von Trier. Η είσοδος στις προβολές είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες

Κτίριο της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (ΝΟΠΕ) ΑΠΘ
Αίθουσα 319
Ημέρα και ώρα προβολών: Σάββατο 16/04/2016 στις 13:00
Είσοδος Ελεύθερη

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer