Άρθρα :: Cinema-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

28.07
2015

360° Taratsa film Festival

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (360° Taratsa film Festival)

Οι πιο δροσερές, καλοκαιρινές, έναστρες, ταρατσάτες προβολές επιστρέφουν! Ο καιρός έφτασε, οι ταινίες έχουν επιλεγεί και οι ταράτσες είναι έτοιμες να υποδεχθούν και πάλι το «360° Taratsa film Festival».

Από τις 19 έως και τις 23 Αυγούστου 2015 η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει κινηματογραφικό αέρα με τις τρεις ταράτσες του κέντρου της πόλης, που θα μετατραπούν σε θερινούς κινηματογράφους. Οι δύο από αυτές θα φιλοξενούν προβολές κλασικών ταινιών και στην τρίτη θα προβληθούν οι 25 μικρού μήκους ταινίες που επιλέχθηκαν για το διαγωνιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ. Κάτι περισσότερο από 20 ώρες κινηματογραφικής απόλαυσης για όλα τα γούστα μέσα σε 5 ημέρες! 

Φέτος προστέθηκαν άλλες τρεις κατηγορίες βραβείων που θα απονεμηθούν κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης από την κριτική επιτροπή και είναι οι εξής: 

«Βραβείο Καλύτερης Ταινίας» 

«Βραβείο Σκηνοθεσίας» 

«Βραβείο Σεναρίου» 

«Βραβείο Φωτογραφίας» 

«Βραβείο Μοντάζ» 

«Βραβείο Κοινού»  

Στις 23/08 η μπλε ταράτσα θα έχει την τιμητική της με την τελετή λήξης και την απονομή βραβείων στις νικητήριες ταινίες και η συνέχεια θα δοθεί στην πράσινη ταράτσα με dj set σε afrotropical beats από την Tania, για να γιορτάσουμε και να κλείσουμε το φεστιβάλ με το καλύτερο και πιο ρυθμικό πάρτι

Ταράτσες

Κόκκινη ταράτσα | Παλιό Χαμάμ 

Μητροπολίτου Γενναδίου 11, Θεσσαλονίκη 

Προβολές κλασικού κινηματογράφου

Πράσινη ταράτσα | Ουρανία 

Καποδιστρίου 7 & Πάικου, Θεσσαλονίκη 

Προβολές κλασικού κινηματογράφου

Μπλε ταράτσα | EΒΕΘ 

Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη 

Διεθνές διαγωνιστικό μικρού μήκους

 

Έναρξη προβολών 21:30, 

ελεύθερη είσοδος

 

Απαραίτητο στοιχείο: η καλύτερη κινηματογραφική σας διάθεση και η έγκαιρη προσέλευση στους χώρους, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης θέσεων!

Για πληροφορίες του αναλυτικού προγράμματος προβολών και περισσότερες λεπτομέρειες συντονιστείτε στην ιστοσελίδα και το facebook page του Φεστιβάλ. 

Διεξαγωγή: Ομάδα του «Taratsa film Festival» 

Φορέας υλοποίησης: Πολιτιστικός Οργανισμός «Επί Σκοπόν» 

 

Τρόποι επικοινωνίας 

Taratsa film Festival

Μail: taratsafilmfestival@gmail.com

Ιστότοπος: www.taratsafilmfestival.com 

Facebook: https://www.facebook.com/360TaratsaFilmFestival?ref=bookmarks 

Επί Σκοπόν 

Facebook: https://www.facebook.com/Epi.Skopon.Cultural.Organization?ref=bookmarks 

Διεύθυνση: Δωδεκανήσου 22, 54626, Θεσσαλονίκη

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer