Άλλαι Τέχναι

Hong Kong Streets της Sarah Choi

feature_img__hong-kong-streets-tis-sarah-choi
Τo Χονγκ Κονγκ είναι μια αγαπημένη πόλη για τους οπαδούς της φωτογραφίας δρόμου. Η φωτογράφος Sarah Choi περιπλανιέται στην πόλη και μας προσφέρει εικόνες μια μεγαλούπολης που διαρκώς αλλάζει.

Η Sarah Choi προσπαθεί να πετύχει μια σύνδεση του αστικού περιβάλλοντος με τους ανθρώπους. Το χρώμα, οι άνθρωποι και η τοποθεσία που επιλέγει έρχονται και δένουν αρμονικά στις φωτογραφίες της. Πολλές φορές, όπως αποκαλύπτει, μπορεί να περιμένει πολλή ώρα στο σημείο που έχει επιλέξει, ώστε οι άνθρωποι να γίνουν μέρος του πλαισίου που θα δώσει την εικόνα που έχει στο μυαλό της. Το αποτέλεσμα σίγουρα είναι εντυπωσιακό. 

Η Sarah γεννήθηκε στην Κορέα αλλά ζει στο Χονγκ Κονγκ. Μέχρι πρόσφατα συνήθιζε να χρησιμοποιεί το iPhone της για να φωτογραφίζει, μέχρι που μια φίλη της την συμβούλεψε να αγοράσει μια μηχανή, αν ήθελε να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα. Έναν χρόνο μετά την αγορά της φωτογραφικής μηχανής, το project της “HONG KONG STREETS” παρουσιάστηκε στην έκθεση «Ανερχόμενα ταλέντα του 2014» τον Οκτώβριο που μας πέρασε στη Βαρκελώνη. Η συμβουλή της φίλης της τελικά αποδείχτηκε άκρως αποτελεσματική.

Content Sources

  • http://everythingwithatwist.com/
1
Μοιράσου το