Άρθρα :: On Stage-Gazette articles :: on stage-gazette

επιλογή γλώσσας
choose language

18.01
2016
  • Column: On Stage-Gazette
  • Author: Artcore

Εικαστική Performance: Η Θάλασσα των Άψυχων Σωμάτων, Απόβαση Προς την Ελευθερία

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Εικαστική Performance: Η Θάλασσα των Άψυχων Σωμάτων, Απόβαση Προς την Ελευθερία)

Mια Εικαστική Δράση-Performance Eγκατάσταση για το Δικαίωμα στην Ελευθερία με την ενεργή συμμετοχή του κοινού. Την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, στις 18:00 το απόγευμα, στον εξωτερικό χώρο της Βουλής στο Σύνταγμα.

Η τέχνη είναι ένα σπουδαίο μέσο αφύπνισης, εξέλιξης και έχουμε υποχρέωση να το χρησιμοποιήσουμε προς όφελος της ανθρωπότητας. Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι η τελευταία παγκόσμια ιδεολογία μετά το τέλος όλων των ιδεολογιών.

Η μεγαλύτερη ηθική κατάκτηση της ανθρωπότητας, δικαίωμα στη ζωή, δικαίωμα στην ανθρωπινή αξιοπρέπεια. Αναπαλλοτρίωτα θεμελιώδη δικαιώματα που κάθε άτομο δικαιούται από τη στιγμή της γέννησής του, απλώς και μόνο επειδή είναι ανθρώπινο ον. 

Μια εικαστική δράση με βασικό γνώμονα τον Άνθρωπο, το Δικαίωμα στη Ζωή, το Δικαίωμα στην Ελευθερία.

Εάν Ταις Γλώσσαις Των Ανθρώπων
Λαλώ Και Των Αγγέλων
Αγάπη δε μη Έχω.

Συντελεστές

Σύλληψη-Απόδοση-Performer: EYPRAKSIA

 

Χορηγός Επικοινωνίας: Artcore Magazine

* Στο χώρο μετά το τέλος της performance θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, ρούχα και ειδή πρώτης ανάγκης.

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer