Ένα διήμερο workshop butoh στη Θεσσαλονίκη, στις 24 και 25 Μαρτίου, για ηθοποιούς, χορευτές, performance artists και σπουδαστές με κατεύθυνση στις παραστατικές τέχνες.
Η έκθεση «Εαυτούς και Αλλήλους. Από τη συλλογή του Διονύση Φωτόπουλου» –που διοργανώθηκε από το ΜΙΕΤ και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Μέγαρο Εϋνάρδου τον Δεκέμβριο του 2017– θα εγκαινιαστεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ. Διάρκεια έκθεσης έως την Κυριακή 6 Μαΐου 2018.
Ο Mice Jankulovski παρουσιάζει τμήματα της τελευταίας ολοκληρωμένης του δουλειάς, όπου επάνω σε καμβά αποτυπώνεται μια σειρά βασικών εννοιολογικών μορφών, και ο Χάρης Κοντοσφύρης παρουσιάζει επιτοίχια δουλειά που συνδέεται με την έρευνα που έχει επιτελέσει πάνω στην διαγράμμιση του κενού ως χώρος και αποενοιοποιημένη οντότητα. Εναρκτήρια ομιλία από την Melanie Zefferino, επιμελήτρια της Μπιενάλε της Φλωρεντίας.