Άρθρα :: Visual Arts-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

N/A

Σελίδα 1 / 1

εμφάνιση ανά σελίδα :

  • 15
  • 30
  • 50
  • 100
12.10
2016

Διαγωνισμός: Workshop καλλιτεχνικής γυμνής φωτογράφισης

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Διαγωνισμός: Workshop καλλιτεχνικής γυμνής φωτογράφισης)
Το Artcore Magazine σε συνεργασία με το Artistic and Glamour Workshop και τον φωτογράφο Κωνσταντίνο Βαμβακούση, προσφέρει την ευκαιρία στους αναγνώστες του και φίλους της φωτογραφίας, να συμμετέχουν σε ένα μοναδικό workshop καλλιτεχνικού γυμνού με 50% έκπτωση!
07.10
2016

Εικαστική Εκδήλωση: Default 7 στο Pirée

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Εικαστική Εκδήλωση: Default 7 στο Pirée)
Το default είναι ένα εικαστικό γεγονός το οποίο προβάλλει, αναδεικνύει και συνδέει τις καλλιτεχνικές τάσεις και το πολιτιστικό ύφος της σύγχρονης εποχής. Από το 2013 έως και σήμερα το default έχει παρουσιάσει έξι ‘επεισόδια’ σε διαφορετικούς χώρους και πόλεις της Ελλάδας με τη συμμετοχή πάνω από 100 καλλιτεχνών. 
03.10
2016

Performance: Εν αναμονή, των AleaJactaEst

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Performance: Εν αναμονή, των AleaJactaEst)
Για την φυσική ο χρόνος είναι η διάσταση που επιτρέπει σε ταυτόσημα γεγονότα που συμβαίνουν στο ίδιο σημείο του χώρου, να διακρίνονται μεταξύ τους. Είναι μία έννοια, η οποία δεν μπορεί να οριστεί από κάτι απτό, περιλαμβάνει τις έννοιες του παρόντος, του παρελθόντος και του μέλλοντος, και ο Αριστοτέλης αμφισβήτησε την ύπαρξη του, επειδή αυτά τα επιμέρους τμήματα του δεν μπορούν να υπάρξουν. Η έννοια του χρόνου όμως είναι μία απο τις βασικές έννοιες, που χαρακτηρίζουν τις ανθρώπινες κοινωνίες, συχνά διαφοροποιείται ανάλογες τις συνθήκες που επικρατούν.

Artcore magazine's footer