Άρθρα :: Visual Arts-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

29.12
2015

Μουσικοθεατρικό Κόμικ: Τα Χριστούγεννα εκπέμπουν ΣΩΣ! Πώς ξέβαψε ο Άη Βασίλης…; Πώς;;;

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Μουσικοθεατρικό Κόμικ: Τα Χριστούγεννα εκπέμπουν ΣΩΣ! Πώς ξέβαψε ο Άη Βασίλης…; Πώς;;;)

Το πρώτο ελληνικό μουσικοθεατρικό κόμικ διαθέσιμο στο App Store και στο Google PlayTM που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους!

Πώς μπλέκονται άραγε οι Γιάννης Ζουγανέλης, Γρηγόρης Βαλτινός, Νένα Μεντή, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Αντώνης Λουδάρος, Ελένη Καρακάση, Γεράσιμος Γεννατάς, Στέφανος Λώλος, Παύλος Κατσιβέλης, Μαρία Βασιλοπούλου σε αυτήν την ιστορία? Ποιος ευθύνεται για του κόκκινου την ομηρία?

Μέσα από ένα μουσικοθεατρικό κόμικ - από πατημένα 6... έως όσο κανείς αντέξει! - με 13 εξαιρετικούς ηθοποιούς, 11 απολαυστικά τραγούδια και ηχητική δραματοποίηση σε δύο γλώσσες (GR-EN) με κείμενο για παράλληλη ανάγνωση, όλα μπορούν να συμβούν!

Μια φρέσκια, πρωτότυπη, αμιγώς ελληνική εφαρμογή, έτοιμη να κατέβει στα smartphones και στα tablets σας:
«Τα Χριστούγεννα εκπέμπουν ΣΩΣ! Πώς ξέβαψε ο Άη Βασίλης…; Πώς;;;»
(Αγγλικός τίτλος: “A Christmas SOS! Santa Claus left Colorless!”)

Ένα βιβλίο για τον "Εγωισμό"... Ή μάλλον ένα musical για τον "Εγωισμό"... Ή και τα δύο!
Μια διπλή πρόκληση για όσους ψάχνουν παραμύθιαV που λένε όλη την αλήθεια…
Σημασία δεν έχει αν είναι γιορτές… Μια αλήθεια για όλες τις εποχές!

Όλα ξεκίνησαν ένα Χριστουγεννιάτικο πρωινό, όταν ο Εαυτούλης, εκείνος ο ήρωας ο αδυνατούλης που κουβαλάει όλου του κόσμου τα «Εγώ», αποφάσισε να πάει στο γιατρό! Η πλάτη του, από ευθεία, κύμα έγινε σε τρικυμία… «Ραχιαία Εγωτοτροπία»: πάθηση ψυχοσωματική! Δεν υπάρχει συνταγή, ούτε φαρμακευτική αγωγή…! Και τώρα τί;;; Όλα αυτά τα «Εγώ» στην πλάτη θα του μείνουν αμανάτι;;; Ο Δόκτωρ Έκτωρ θα τον στείλει μονομιάς στον Άη Βασίλη! Άραγε θα τον γιατρέψει; Τον «Εγωισμό» θα συμμαζέψει; Η καμπούρα του θα φύγει; Έστω, να του μείνει λίγη! Κάτι στραβώνει στην πορεία και πρώτο θέμα στα δελτία: «Τα Χριστούγεννα εκπέμπουν ΣΩΣ! Πώς ξέβαψε ο Άη Βασίλης…; Πώς;;;»! Του κόκκινου η ομηρία, πώς μπλέκεται στην ιστορία; Την υπόθεση αναλαμβάνει ο γνωστός Ντετέκτιβ ΣΩΣ… 

Συντελεστές

Σύλληψη - Κείμενο/ Στίχοι - Σκηνοθεσία: Αναστασία Στυλιανίδη
Μουσική Σύνθεση: Γιάννης Μακρίδης
Εικονογράφηση: Βαγγέλης Χαλκίτης
Ανάπτυξη εφαρμογής: Ισαάκ Τσελεπής
Παραγωγή: Νικολέττα Σιδέρη - Αναστασία Στυλιανίδη
Παίζουν (GR - με σειρά εμφάνισης): Γιάννης Ζουγανέλης, Γρηγόρης Βαλτινός, Νένα Μεντή, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Αντώνης Λουδάρος, Ελένη Καρακάση, Γεράσιμος Γεννατάς, Στέφανος Λώλος, Άγιος Βασίλης και Φωνητικά: Παύλος Κατσιβέλης - Μαρία Βασιλοπούλου (JazzMatazz)
Παίζουν (ΕΝ - με σειρά εμφάνισης): Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Δρόσος, Μελισσάνθη Μαχούτ, Στέφανος Λώλος, Άγιος Βασίλης και Φωνητικά: Παύλος Κατσιβέλης - Μαρία Βασιλοπούλου (JazzMatazz)

Το ωραιότερο και πιο πρωτότυπο δώρο τις ημέρες των γιορτών και όχι μόνο… Μη χάνετε καιρό! Κατεβάστε το… με ούτε 5€! 

Στο Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.artiots.sos&hl=el 

ή 

Στο App Store (για iPhone/iPad):
https://appsto.re/gr/qJ1L_.i 

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/christmas.sos.gr
Artiots: contactus@artiots.com
TEXNIS Οργάνωση Θεάματος: 2109345378/ info@texnis.com

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer